vasy_gsm Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Ce parere aveti despre acest amplificator. Mai are cineva de aici de pe forum ? Link spre comentariu
nicky_l Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 eu am cumparat unul, nu l-am folosit, scoate pueterea 2x 100 insa nu mai mult, l-am desfacut are traful cam mic, mai necesita filtraj are doar 4000 micro/canal si are si radiatorul cam mic, este facut cu bipolari npn, poate fi modificat, in rest partea de corectie si preamplificare este reusita, eu o sa-l modific cam la 2x 300 w, respectiv schimbat finali, prefinali, alimentare filtraj, radiatoare si ceva rezistente de polarizare Link spre comentariu
Rang3r Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Eu pt scoala am cumparat un astfel amplificator acu de vreo 1 an, si merge bine. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 pentru diverse sonorizari, ex spectacol cu gradinaita sunt OK Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 am si eu un amplificator pw20b il am cam de 1 an jumate, nam avut probleme cu el am dat si cateva chefuri, partea de microfoane e reusita as vrea sai fac cateva modificari: sai maresc filtrajul si sa schimb traful Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Ce parere aveti despre acest amplificator. Mai are cineva de aici de pe forum ?Cam cat ai dat pe el ? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 depinde la ce pretentii ai de la amplificatorul ala. nu am avut ocazia sa ma "joc" exact cu modelul ala dar am ascultat unul din clasa lui (diferente doar la design) dar sincer e slabut, si nu ma refer neaparat la putere. calitatea lasa mult de dorit ! despere acesta vorbesc eu : Amplificatorcosta 250 lei iar ala de sus 280 lei Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 3 mil ...akom e mai mult 3, 800 si se aude binisor Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 totusi el are locuri pt finali daca o sa am 4 pe canal are cv ??se aude mai tare??? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 totusi el are locuri pt finali daca o sa am 4 pe canal are cv ??se aude mai tare???nu Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 nu ce ?nu se aude mai taresau nu are nimic Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 am bolduiot intrebarea la care am raspunsnu se aude mai tare,ca sa se auda mai tare trebuie sa alimentezi etajul final cu o tensiune mai mare si asta presupune destule modificari,adica mai bine faci/iei alt amplif Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 ok ms pt raspuns nu e nevoie sa iau altu e suficient ala pt niste sateliti Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Nu se va auzi mai tare, în schimb se vor încalzi mai putin trz finali, în timpul functionarii. Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 iam facut mici modificari http://it.tinypic.com/view.php?pic=sgk4e1&s=5 http://it.tinypic.com/view.php?pic=2s6n9mx&s=5 http://it.tinypic.com/view.php?pic=2e5prf9&s=5 iam schimbat condensatorii de filtraj, iam pus filtru pe 220v si modulele microfon au iesire separata pt a fi bagate prin mixer {asta a fost ideea mea} Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum