Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PW-20B Amplificator China...OK.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MarianCOJ

7

• zal

6

• djx700

6

• Stefan

4

Top autori în acest subiect

eu am cumparat unul, nu l-am folosit, scoate pueterea 2x 100 insa nu mai mult, l-am desfacut are traful cam mic, mai necesita filtraj are doar 4000 micro/canal si are si radiatorul cam mic, este facut cu bipolari npn, poate fi modificat, in rest partea de corectie si preamplificare este reusita, eu o sa-l modific cam la 2x 300 w, respectiv schimbat finali, prefinali, alimentare filtraj, radiatoare si ceva rezistente de polarizare

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

am si eu un amplificator pw20b il am cam de 1 an jumate, nam avut probleme cu el am dat si cateva chefuri, partea de microfoane e reusita as vrea sai fac cateva modificari: sai maresc filtrajul si sa schimb traful

Link spre comentariu

depinde la ce pretentii ai de la amplificatorul ala.

nu am avut ocazia sa ma "joc" exact cu modelul ala dar am ascultat unul din clasa lui (diferente doar la design) dar sincer e slabut, si nu ma refer neaparat la putere. calitatea lasa mult de dorit !

despere acesta vorbesc eu :

Amplificatorcosta 250 lei

iar ala de sus 280 lei

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am bolduiot intrebarea la care am raspunsnu se aude mai tare,ca sa se auda mai tare trebuie sa alimentezi etajul final cu o tensiune mai mare si asta presupune destule modificari,adica mai bine faci/iei alt amplif

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări