satelit Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Buna seara, Am un strung SN320 pe care l-am luat fara pompa de racire (emulsie), zilele trecute am gasit la cineva o pompa functionala numai ca elicea este rupta. Va rog sa-mi spuneti de unde as putea cumpara o elice sau ce elice s-ar potrivi. Va multumesc! Link spre comentariu
razvanmarius Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Stiu ca sunt de mai multe feluri. Nu poti sa o scoti sa vezi ce dimensiuni are? Ce anume e rupt la ea? S-a retezat axul? Link spre comentariu
satelit Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Are 4 pale elicea si este foarte uzata, adica s-au macinat palele. Link spre comentariu
invest20042001 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 la fel ( sau mai rau ) este la mine, turbina este macinata in totalitate dar intentionez sa sudez 4 pale din tabla de inox pe o bucsa tot de inox. Pompa aia trebuie sa impinga apa la distanta de 2-3 m asa ca acolo nu trebuie nu stiu ce mare precizie in forma palelor, merge cam orice. spun asta din experienta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum