kinderu56 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 sincer sa fie la amandoi ,sa pot modifica ambi parametri si timpul si fecventa (3s cu 15hz) ideia ara sa incerc sa modific eu dar nu reusesc sa compilez asm in hex, si nu stiu in ce linie de cod se afla parametri acestia ,am incercat sa il compilez asa cum este si im da eroare Link spre comentariu
mars01 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) am incercat sa il compilez asa cum este si im da eroare Sincer sa fiu, am impresia ca scot cu clestele informatiile ... ar fi trebuit sa scrieti ceva de genul: am incercat sa il compilez cu compilatorul XXX asa cum este si imi da eroarea urmatoare: YYY. Programul este realizat cu mikroC for PIC v 8.1.0.0 iar mikroC nu permite (din cate stiu eu) compilarea din codul sursa asamblare. Editat Martie 3, 2017 de mars01 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 3, 2017 Autor Partajează Postat Martie 3, 2017 daca stiam nu va mai bateam la cap Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum