Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator egalizator InterM PC 1235

Postări Recomandate

Salut,am si o problema cu amplificatorul de la aceasta statie ,am gasit arsi finalii npn si rezistente.....le am schimbat si imi DA pe iesire 60v ,am schimbat tot ce era ars si am verificat tot condesatore rezistente tranzistori am schimbat si diodele ,si tot imi da aceasta tensiune pe iesire....cred c anu face polarizarea negativa ,am remasurat tot tot este ok ,rog poate imi dati o sugestie ,va multumesc ,...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am verificat si vr201 si tranzistoarele toate arata ok si diodele le am schimbat pe toate masurate inainte ,la diodele D210 -D211 =ISS142 pe un canal le am schimbat si am pus ba 159 sa vad diferenta dar la iesire difuzor imi da tensiune mare....am schimbat si condesatoarele elctrolitice in afara de 100/25v nepolarizat C206 o sa incerc sa inseriez 2 cod de 47mf sa vedem daca da vrun rezultat ,rezistentele le am schimbat pe cele arse ,si masurate de doua ori toate rez pe ambele canale

,e ceva ce blocheaza partea de minus ,......

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

sal am gasit defectul nu era tranzistoarele hef egal era unul 100 celalant 250hef ,acum tot caut un magazin online sa gasesc tranzistoarele 2SA1546 si 2SC4001 .am pus in locul lor BD139 SI BD140 dar ele merg C-E la 80V ,cele originale merg la 250V , tensiunea care cade pe ele este de 74V C-E.......daca imi sugerati un magazin unde sa le gasesc aceste piese ,va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări