djvas Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Dupa mult timp i-a venit randul si acestui HP410C sa vada din nou lumina zilei... Asha arata cand a ajuns la mine : Dupa curatare : Butoanele dupa curare Instrumentul : Sub capac ... date code 6.11.63... E batranel Dupa curatare, trecem la testare. Inca in parametri Va urma... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Am si eu unul.Pacat ca nu am timp sa il fac si eu asta. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Intrebare: cum curatati mizeria fara sa stergeti textul/grafica? Cu ce substanta lichida? Scuze daca nu e in spiritul topicului, dar eu zic ca e bine sa explicam toate etapele. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 (editat) Pentru Front panel-uri eu folosesc doar apa calda si detergent ( de vase ) si eventual alcool izopropilic. Daca nu iese asha si trebuie sa apelez la diluanti mai intai fac o propa intr-un colt sa vad daca ataca. La aparatul demai sus am avantajul ca scrisul este gravat si pe urma umplut cu vopsea. Asa ca daca se stergea ( nu a fost cazul ) se putea repara fara a ajunge la sita serigrafica. Curatarea sasiului am facut-o doar cu alcool izopropilic. Editat Februarie 26, 2017 de djvas Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Placile interne : Dupa un pic de polish piesele cromate si-au recapatat stralucirea Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 In mare proiectul se apropie de final dar mai am o variabila pe care am tot neglijat-o ... cablu coaxial. Cele originale nu se mai pot folosi asha ca am nevoie de vreo 2 metri de cablu coaxial cu diametru intre 4 si 4.5 mm. Trebuie sa fie foarte flexibil de preferat negru la culoare ( logo free ideal ), impedanta nu prea are importanta. Orice recomandare este binevenita, eventul daca are cineva in Bucuresti astept PM. Link spre comentariu
ndor Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Ce inseamna coaxial foarte flexibil ? Un RG58 nu e bun ? Are 5 mm diametru , e negru ..50 ohmi... Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Cablurile coaxiale vor fi la sondele de masura .. deci trebuie flexibil. Cand am zis max 4.5mm vorbeam din amintiri ... am masurat si e max 4mm deci RG58 de 5mm iese din calcul. Vroiam o recomandare de brand si model ... ca asha generic un cod RG xx nu defineste calitatea. Eu am RG58 si foarte ok si absolut mizerabil. Cred ca mai degraba RG174 ar fi mai potrivit sau sa renunt la coaxial si sa pun cablu siliconat cum este la multimetre. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Ce bine arata. Nu se pot pune borne si sa se foloseasca cabluri normale pentru masurare? Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 Ba da ... Da n-am vrut. Merg pe alta idee ... o sa vedeti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum