Emil 1986 Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Salut!Am un piagio Si cu set de 38.4mm si vreau sa ii pun unul de 43mm!in afara de marime diferenta intre ele este ca cel de 43mm are mai multe gauri in cilindru dar are una si in piston!indiferent cum il pun capetele la segmenti nu cade pe nici o gaura de la cilindru!intrebarea mea este:gaura din fusta de la pistom vine la admisie sau evacuare? Link spre comentariu
raresci Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 salut, pe piston e stantata o sageata, acea sageata o indrepti catre evacuare (gaura de espament)... Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 (editat) In mod normal ar trebui sa aiba semn in capul pistonului dar nu are! Si am facut eu semn in capul pistonului unde vin bolturile si ori cum l-as pune nu cade nici unul pe gaurile cilindrului! uite asta ar avea semn: Dar se vad bolturile in spate!la al meu sunt in lateral si oricum l-as pune nu cade pe gaurile din cilindru!dar nu stiu cu gaura aia din piston cum e bine!la admisie sau evacuare! Editat Februarie 26, 2017 de Emil 1986 Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 In zona ambielajului nu are ce sa caute evacuarea la 2T, aia este admisie dar trebuie vazut ce canale are prin cilindru. 1 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Revin cu o intrebare!Pentru ce este gaura aceia din piston?Intreb pentru ca am cumparat si un set Chinezesc si pistonul ala nu are acea gaura ca la seturile italiene! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum