Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV DELTON

tepeleacatalin

Postări Recomandate

buna seara tuturor colegilor

am si eu o problema..

am acest tv LCD-3206 TFT-LCD TV

prim problema a fost ca dadea la masa urat de tot...a ars 3 distribuitoare pana m-am prins ca el este vinovatul, pe acel distribuitor fiind mai multe tv-uri

am inlocuit cei 2 ceramici care faceau legatura la masa a aparatului si am scapat de problema...conzii aflati inaintea puntii redresoare

tv-ul functioneaza dar sensibilitatea lui este minima....inainte era poza acum e plin de pureci

tensiunile masurate 4.8 volti in loc de 5 volti 11.7 volti in loc de 12 volti si 17.2 in loc de 24 volti

am msaurat piesele de pe placa de alimentare si ma refer la electroliticii din secundar si au valori bune

si totusi bara de 24 volti are numai 17

ce ar fi de facut?....sa fie optocuplorul de vina?

un sfat va rog frumos

cu respect

o seara placuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

4

• fane

1

• FLORIN IORDACHE

1

• costan mihai 1

1

Top autori în acest subiect

cred ca ai reusit sa ii arzi intrarea in selector daca inca mai ai receptie e mai usor de rezovat asta dar trebuie

multa rabdare si indeminare sa demontezi tunerul ai pe intrare doua diode in antifaza smd intro sing capsula duse si sigur traseul de la pinul cental al mufei ant intrerupt verifica cu ap de mas daca intre pinul central si masa ai continuitate apoi la treaba

Editat de fane
Link spre comentariu

conzii din secundar au fost verificati cu esr...unul de 100 micro a avut o rezist de vreo 7 ohmi la 100 micro si l-am schimbat...restul buni

acum nu mai da la masa.....aprindea si creionul de tensiune dar si lampa de control.....acolo era faza de retea....si le aprindea atat pe masa cat si pe firul cald de la selector

pe scart functioneaza corect

de ce tensiunea de 24 volti are doar 17.2 in conditiile in care tv functioneaza corect?......are vreo legatura aceasta tensiune cu selectorul cumva sau cu vreun alt circuit care sa concure la slaba sensibilitate?

cu respect

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu
Vizitator cata82

Ce cod are sursa?!?!

Ce cod are placa de baza?!?!

Toti vreti sfaturi dar sa dati detalii legate de tv....fereasca Dumnezeu......

Editat de cata82
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări