MISTER BIG Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 (editat) Va salut, am un tv Philips cu sasiu l6.1 aa ,37cm, cu 3 butoane pe fata, nu face instalare cautare programe cred ca e in HOTEL M. SI INTREBAREA e : daca se poate dezactiva cu telecomanda lui RC1081 sau trebuie sa i rescriu memoria . Va multumesc. Editat Februarie 25, 2017 de MISTER BIG Link spre comentariu
sorinpavel Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Asta e telecomanda lui.Se tine apasat simultan butoanele de jos.Succes Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Vedeti aici : http://www.elforum.info/topic/54842-philips-sasiu-l6-blocat-mode-hotel/ Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Prin punerea la masa a pinului 14 CPU 7600 se intra in SM Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Mulțumesc tuturor pt sfaturi, tv ul nu are nimic doar ca telecomanda nu era originala pt acest sașiu ,aceea cu capul rotund din poza d lui Sorinpavel este a tv si meniul de căutare se face din butoanele de jos apăsate simultan precum a spus dinsul.O zi buna va doresc! Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Am patit si eu asa, si tot cu telecomanda."cocosata" am rezolvat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum