manolo Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Pentru 30 lei cit costa o minibormasina VELLEMAN VTHD01 nu cred ca merita sa va bateti capul cu tot felul de improvizatii. 1 Link spre comentariu
itube Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Este chiar atat de buna, nu are bataie deloc ? Mi-as cumpara si eu una. Editat Martie 8, 2017 de itube Link spre comentariu
dan_b11 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 La VTHD01 care este diamentrul minim si maxim al burghiului? Prin datele tehnice de pe net nu am gasit decat 1 mm dar nu specifica ce este minim maxim, sau se poate pune doar burghiu de 1 mm? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Cred ca se poate prinde şi burghiu de 0,5...personal, am folosit doar până la 0.6...(eu am una cu 3 bacuri/pense de prindere ...şi se pot prinde burghie ferm...de la 0,8 la 2mm) Dar, cu timpul ar putea să se tocească fălcile penselor de prindere a burghiului... În legătură cu bătaia burghiului...depinde de cum îl prinzi...nu se centreză perfect de fiecare dată. La pretul ăla n-ai ce să-i ceri... Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Pe bormasina scrie 0,8-3mm. Acum nu stiu daca mm RPC corespund cu cei din UE. Editat Martie 8, 2017 de marius75 Link spre comentariu
elmar Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) E posibil să se poată prinde şi burghie de 3mm... dar nu ştiu dacă mai poti da o gaură într-un cablaj, cu ea! Probabil că-i arzi motorul rapid... Editat Martie 8, 2017 de elmar Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Depinde cum te lasi pe bormasina, daca apesi usor si lasi spiralul sa-si faca treaba, n-ar fi probleme. Nu stiu daca foloseste cu adevarat o gaura de 3 mm intr-un cablaj, ideea e ca mandrina permite. Editat Martie 8, 2017 de marius75 Link spre comentariu
elmar Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Permite mandrina ...dar nu e pentru burghie...ci pentru nişte mici pietre de polizor şi freză...cu care vine această mini bormaşină! Cel puţin mie aşa mi-a venit ”dotată”... P.S ...în poză bormaşina pare mare ...în realitate, e destul de mică!Dar îţi faci treaba cu ia ...dacă o foloseşti în regim de amator şi pentru burghie mici(0.8-1mm)! Editat Martie 8, 2017 de elmar Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Drilling: 0,8-3mm. Merge pentru gaurire, dar fara fortare. Daca e nevoie de cateva gauri pentru prinderea radiatoarelor de prefinal (2,5-3 mm) cred ca poate fi folosita, dar fara apasare "in forta" , nefiind o bormasina profi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Gaurile de 2,5-3 se dau cu autofiletanta. Mai tot omul are una prin casa acum. Eu am dat mult si bine gauri cu autofiletanta cu burghiu de 1 pt. THT. Link spre comentariu
manolo Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Din opiniile celor care au cumparat de la miva... merg burghie si de 0,6 ,as sugera ca in loc de intrerupator sa se puna un push buton, daca ai si o sursa reglabila poti varia si viteza ,pentru gauri de 3mm mai exista si bormasini ,dai cu asta mica o gaura de 1mm perfect centrata si apoi cu cea mare. Link spre comentariu
itube Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Se pare ca-si face treaba destul de bine, pentru banii astia. Editat Martie 8, 2017 de itube Link spre comentariu
marius75 Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Din acelasi video am luat si eu cadrul din postarea #35. Bormasina se misca prea bine pentru banii ei. Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 8, 2017 Autor Partajează Postat Martie 8, 2017 Cred ca se poate prinde şi burghiu de 0,5...personal, am folosit doar până la 0.6...(eu am una cu 3 bacuri/pense de prindere ...şi se pot prinde burghie ferm...de la 0,8 la 2mm) Dar, cu timpul ar putea să se tocească fălcile penselor de prindere a burghiului... În legătură cu bătaia burghiului...depinde de cum îl prinzi...nu se centreză perfect de fiecare dată. La pretul ăla n-ai ce să-i ceri... In legatura cu ce ziceam mai devreme, am comandat mai multe mandrine intocmai sa evit tocirea penselor. Asa las 2-3 spirale folosite mai des in cate o mandrina si doar le schimb la motor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Ce mandrine ai luat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum