HelliosSun Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Salut.Vreau sa realizez un mic amplificator care are ca baza tda1558q.Nu este primul de acest gen bazat pe 1558q.Intre timp am dat de un integrat asemănător ca alimentare și cu o putere mai mare de ieșire(30w).Ca și alimentare o sa folosesc un încărcător de laptop de 16V 3A sau 4,74A din lipsa de transformator. Žntrebarea mea este. Se merita sa ma risc și sa încerc realizarea amplificatorului cu tda7377 care scoate 30W sau sa merg pe ceva sigur și încercat deja adică tda1558q care scoate 22W?Menționez ca știu ca nu sunt valorile reale ale puterilor și ca difera in functie de alimentare și altele.Schema nu este grea. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Pierzi timpul si banii de pomana si cu unul si cu altul ! Cu tensiune mica nu o sa reusesti in veci performanta. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Nu am nevoie de putere mare deoarece locuiesc la camin și nu avem voie cu boxe foarte mari deci un amplificator de genul asta este perfect.Nici de performanta cine știe ce nu am nevoie. Link spre comentariu
norad Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Pentru o camera e suficient un TDA1558. Imediat dupa '90 am facut un amplificator cu TDA1557 (similar cu TDA1558) si ampliful e folosit si astazi de cel caruia i l-am dat. M-am uitat pe datasheet si am vazut ca la 20W ambele au THD-ul de 10%. Iar la distorsiuni mai mari, nu stiu ce se mai intelege. Link spre comentariu
claw Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 TDA1558 e cel mai OK. Dacă îl ai deja și ști ca merge fă-l pe ăsta. Pare-mi-se ca are mai multa vlagă în comparație cu 7377. Plus ca 7377 îl cumperi la risc, poate sa meargă sau nu. Spun asta pentru ca mi s-a întâmplat. Link spre comentariu
HelliosSun Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Asa o sa fac.Mulțumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum