Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd SABRE

fane

Postări Recomandate

am la rep. prostia asta de tv model LCT200BKL si nu gasesc nimic despre el la scanare imi gaseste canale dar in partea se sus a benzii si nu toate le aseaza cum vrea el adica 2 urmatorul7 11 13 etc imagine a/n fara sunet ma gindesc ca e ori anglia desi ar trebui sa am culoare in cazul asta sau franta tunerul e TSN6312-n MB CV078G-v3 stie vreun coleg ce e cu modelul asta sau o intrare in sm la placa asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

7

• leoncris

1

Cred ca da nu am gasit nimic nici despre mb nici despre tv am desfacut tunerul si cred ca el e problema a mai fost scarmanat si probabil abandonat dupa interventie e adus de afara de un client

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

amrezolvato cu selectorul dar cred ca e in alta norma nu am sunet si imagine an am vazut ca mb asta se mai folosea pe samsung sau hyundai dupa cum zicea un coleg mai sus as vrea sa intru in SM dar nu stiu cum are cineva vreo idee_

Link spre comentariu

Ai incercat cu meniurile de service pentru chinezarii, ca si placa ta e tot o chinezarie, oricum tv-ul tau cu acea placa, ramane o enigma pentru internet......

Link spre comentariu

nici eu nu l-am gasit pe nt cica ar fi acelasi cu matsui lm19w1 oem ltv1968 naic nlcd190 telecomanda iam facut un longer a mers cuncod de oriono sa incerc sa intru cu metodele pentru chinezesti

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

revin cu un tv la fel cu cel din titlu si cu aceiasi placa mb si aceiasi problema procesorul video e mst71188bu-lf a3msc10053c iar cel tv e micronas MSP3425G BB V3 ma puteti ajuta cu o intrare in sm pentru tipul asta de procrsoare

Editat de fane
Link spre comentariu

revin cu tv-urile astea du mai multe sapaturi ar fi ceva pentru bazele americane si sint NTSC asta era problema flashul e 25f20 256kb/

2mb eon acum am citeva functionale de altfel si mar interesa daca vreun coleg are din intimplare vreo placa cv078g-v3 care se gaseau prin tv Matsui LM19W1 NAIC NLCD190 OEM LTW196D si poate citi flshul sa ma ajute cu binul pntru pal daca nu reusesc la smelt cu ele

Editat de fane
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări