augustin Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Sanatate! Tv-ul pleaca din stand-by dar fara rastru si fara sunet , Am verificat sursa pe bec si tensiuniile sunt Ok . Am si tensiuni recuperate pe BV 35v si 15v .. Am observat ca tensiunea de video este doar 60v si tensiunea g2 este undeva la 90v si din potentiometru de pe traf creste maxim 150v.. Tensiune de filament nu are !! Link spre comentariu
ervinen Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Sa nu aveti vreun cond nepolarizat intrerupt pe deflexia orizontala. Unele tensiuni din traf se obtin pe durata cursei directe, altele pe cursa inversa, de aici diferente de tensiuni recuperate. Probabil forma de unde este puternic modificata. Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Am verificat conzii din BO . toti cei nepolarizati si sunt buni !! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Eu cred ca liniile nu eaca acolo.Condul de cuplaj cu deflexia H e ok? Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Daca nu ar pleca liniile , as mai avea tensiunea de G2 ? care este 90v si din traf creste pana la 150v? . .. Tensiunea de 35v de pe BV apare si cand este in stand-by . iar cea de 15V apare doar dupa plecarea din stand-by .. Am mai observat ca dupa plecarea din stand-by in traful de linii se aude un sunet sacadat foarte incet , ca si cand ar vrea sa demareze si dupa 30-40 de secunde acel sunet sacadat se aude si in bobina de deflexie, nu foarte tare , si tensiunea de pe BV de 15v scade la 9v . Am schimbat electroliticii din Bv si chiar si circuitul integrat !! Daca decuplez bobina de deflexie doar pe BV acel sunet nu se mai aude in bobina , doar in traf se aude !! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Daca pleaca liniile sau nu spune osciloscopul pus pe recuperate de ex pe cea de filament.Asa se vede si corectitudinea impulsului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum