Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV ARCTIC

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Acest T V ARCTIC cu tub plat este un Model no :21FBO ,si ar fi sasiul :E4 21P sau ( X1X190 - 04 ) si are urmatoarele componete principale :

- sursa TDA 16846 P si K 2545

- multifunctional TDA 9345PS/N3/3/1913

- memori 24CO8AN ( smd )

- sunet TDA 2822

- B - vertical TDA 8357J

- final linii D 2586

- trafo linii JFO 501 - 3245

Acest TV mentionat mai sus functioneaza ,dar ecranul lumineaza cu un fond albastru si cu linii orizontale albe ,si nu are rastrul alb - negru cu purici cum ar trebui sa aiba si nici OSD nu are asa ca va rog frumos sa bine voiti sa postati schema la acest model de TV mentionat pentru a verifica componetele si gasirea defectului.

Va multumesc.

Editat de gigi56
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

5

• leoncris

3

• naebv

1

• vizicon

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am revenit cu problema de la TV - ul de mai sus, am rezolvat problema cu autorul schemelor dat de domni Leoncris si Cornel 1962 si le multumesc foarte faorte mult pentru ca a posta schema originala ,si asa daa se poate rezolva probleme din TV , problema a fost in jurul trafo de linii TV - ului si acum functioneaza foarte bine , si inca o data va multumesc domnilor de ajutor .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări