laur82 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Salut! Am cumparat acest model de combina pentru garaj sa am la ce asculta. Vroiam sa va intreb daca stie cineva sau daca a mai schimbat cineva becurile din spatele ecranelor sa-mi spuna cum se desfasoara schimbarea lor. La mine displayul de la radio nu se vede dar daca bati cu lanterna in spatele lui tinde sa se aprinda. |Multumesc! Link spre comentariu
myshyk Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Descarca de aici manualul de service. https://elektrotanya.com/telefunken_compact_3500_cd.pdf/download.html Desi, acolo nu scrie nici ca e "combina pentru garaj" si nici ca e necesata o lanterna pentru a-l bate la spate Link spre comentariu
laur82 Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Am schema. Ma gandeam ca a mai schimbat cineva becurile din spate si imi da si mie cateva sfaturi ca sigur nu va fii foarte usor. Link spre comentariu
myshyk Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Nu ma oboseam sa-ti recomand doar schema, acolo ai si cum se desface in bucati combina ta. E manual de service, nu de utilizare. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Nu ma oboseam sa-ti recomand doar schema, acolo ai si cum se desface in bucati combina ta. E manual de service, nu de utilizare. Unii nici macar nu se omoara sa traga o privire completa a ceea ce trimiti si nici un merci la urma!!!! 1 Link spre comentariu
laur82 Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Scuze! Ai dreptate am vazut ca da si schema de asamblare. Multumesc mult! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum