Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme kit 2x250w mivarom WG9909

Vizitator Stefan Marian

Postări Recomandate

Vizitator Stefan Marian

Salut Domnilor am o problema cu acest kit .Am schimbat finaii 2SC5200/2SA1943 si C2073 /A940 (am inlocuit cu D2560 /B1647 schimbat rezistenta 5w/0.25 si acum se aude foarte bine pe un canal iar pe celalat distorsionat Ajutor va rog ! Multumesc

post-259117-0-43619700-1487888227_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

2

• maryuss2011

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Stefan Marian

Problema rezolvata ! am schimbat ultimii 2 finali 2SA1943 respectiv 2SC5200 si functioneaza perfect pe amble iesiri se pare ca unul din cei doi finali face pe nebunul cu toate ca pe aparatul de masura nu pare ca ar fi fost ceva in neregula cu ei ... in fine! o seara frumoasa tuturor

Link spre comentariu
Vizitator Stefan Marian

se aude super bine si clar insa nu scoate forta care scrie... dar este bun pentru casa acum trebuie doar sa ii pun un preamplificator nu stiu ce sa spun este vreun alt IC echivalent pentru 1524 ??? sau il pot modifica cumva ???

ma poate ajuta cineva cu schema pentru acest corector de ton sa il fac de la inceput

http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/kit-mixer-stereo-corector-preamp-p-3996

Link spre comentariu

Eu nu asigur asistenta pt produse Miv....om.

Am fost acuzat o data ca i-am stricat omului amplificatorul si din 500W cit TREBUIA sa scoata deabia daca scotea 80W-100W si m-am lecuit.

Am si eu citeva mii de produse cumparate de acolo dar erau numai rezistente carbone de 0.25W.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări