Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

beko  ZA1.190-14 pincushion distortion

Vizitator anesti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

5

• dan cod

2

• stefank

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

...din descrierea defectului este greu de inteles, dupa imagine este un defect pe etajul de E-W. Daca doriti sa va ajute cineva, incercati sa va exprimati mai pe inteles si dati mai multe detalii si poze reale.

" Am gasit 4 tranzistor arse. Dar vreau ajuta daca are AL ceva? "..... care ?

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Are 4 tranzistor si 7 condensatorii. Da nu stiu bine romaneste.

Al dracului televizor, chiar asa de greu e sa schimbi 7 condensatori?!?!M-ai innebunit cu mesajele pe privat...Ti-am zis sa schimbi condensatorii din BV si de pe filtrajul driver linii, ti-am dat mura-n gura, ti-am specificat clar condensatorii care trebuie sa-i schimbi...Du-l la un depanator, la un service de reparatii daca nu te pricepi si nu vrei sa intelegi.....
Link spre comentariu

...este destul de dubios, ca un user nou sa te contacteze pe privat! Si eu am primit PM, dar nu am dat curs la aceste mesaje....cred ca este vorba de cineva mai vechi pe forum, care face " glumite "! Chiar si cu "google translate" reusesti sa te faci inteles, ...daca vrei !!!

Link spre comentariu

...daca defectul este cel prezentat in poza, eu zic ca trebuie verificata aceasta zona,...etajul E-W !!!

...scuze , am incarcat imaginea de doua ori !

post-226461-0-96235000-1488024500_thumb.jpg

post-226461-0-06343300-1488024580_thumb.jpg

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări