Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce o fi patit DVD-ROMu de la laptop ca face figuri?

Solim

Postări Recomandate

acer (am uitat modelul credeti-ma decand e la reparat, tin minte ca-i categoria aspire) este din martie la service in italy a murit placa video. d-atunci..au inceput necazurile pt. frate-meu (al lui este) ii suna p-aia zilnic si il lasa sa astepte..indruga diverse motive.. avand in vedere ca-i in garantie! era f puternic, a fost ultima generatie anu` trecut, in afara de ferari alea de la acer. Procesor 4.2 2gb ram, hard 100, video ATI (porcarie toate ati-urile parerea mea) 512mb ram bluetooth, whireless, irda, telecomanda, incorporate... nici pana la aceasta ora nu este reparat! a murit jucand NFS Most Wanted cu volan d-ala cu pedale.. ce nu-mi placea la el ca se incingea enorm. are 3 ventilatoare sub el..il prajesti daca nu-l tii pe o masa plata.. imi placea la el ca avea optiunea sa folosesti cd-romul pt video sau muzica fara sa fi nevoit sa deskizi windowsul, ci un program al lui doar pt asa ceva. in rest..nu-mi place ca este laptop de birou..daca ma intelegeti. nu ca al meu (HP Pavilion cel cu problema cu bios-ul pt cei care stiu) care are doar un ventilator in partea dreapta si pot sta cu el si sub plapuma :smt005 .. si parerea mea e la fel: acer sucks din mai multe pct de vedere.. HP a skimbat tot laptopul, in intregime pt bios..iar acer? cat o mai dura?? sorry de multimea de cuvinte, dar m-am descarcat putin :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

5

• Solim

5

• Blind

4

• anton_yo

2

Top autori în acest subiect

Bene forumistilor,m-ati lamurit de tot........ce sa zic,mi-am cam schimbat parerea despre aceru asta....asta e,sper sa nu am si alte probleme cu el :smt006 :smt003

Link spre comentariu

sal solim, sincer nu am vrut sa te influentez, cunosc acer-urile daca ai vazut mai demuuult, acum cateva luni bune ai fi obs ca am postat 2 probleme cu un acer care nu recunostea bateria (al unei foste prietene) si nu stiam cum s-o mai scot la capat cu el..pt ca ea saraca..= 0. iar in ultimul topic...m-am "descarcat" k sa zik ashea...si am postat ultimele probl intampinate cu acer.. :smt006 sa-l folosesti sanatos!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări