Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce o fi patit DVD-ROMu de la laptop ca face figuri?

Solim

Postări Recomandate

Am un ACER ASPIRE 3633 WLMi cu DVD-DUAL,dar de vreo 3 luni am probleme cu DVDROM,or fi ele mai slabe la partea asta?Cateodata cand bag cd,nici nu mil citeste,ca si cand nas avea cdROM,si ce e cel mai naspa nu mai pot scrie cd-uri sau ma rog,dvd-uri,pur si simplu imi da eroare in timp ce scriu,ca si cand parca dintro data nu ar mai recunoaste dvd-romu, si atunci nici cd nul mai pot scoate,tre sai dau restart.nasol rau de tot,cateodata imi vine sal arunc pe geam :weedman: Ce-i de facut?(in afara sal arunc pe geam)eu am ceva acte de garantie,dar e o carticica pe care scrie garantie in mai multe limbi,si am mai multe porcarii de acte.dar nu cred ca aia e garantie.laptopu il am de la o cunostinta din germania.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

5

• Solim

5

• Blind

4

• anton_yo

2

Top autori în acest subiect

Arunca-l pe un geam in asa fel incat sa nimereasca la mine acasa :smt003 Du-te cu el la reprezentant acer si vezi cum rezolvi problema. Inainte sa te duci, incearca sa cureti lentila cu un bat cu vata si eventual alcool (NU spirt!!!). PS: Cand cureti lentila, nu apasa pe ea ca taranul, ca se va zgaria pe partea cealalta :yawinkle:

Link spre comentariu

Nah am dat cu un betisor pe ea cat am putut de finut,dar fazai ca de copiat copia orice dvd sau cd,nu avea probleme,doar la scris.si inca ceva,cateodata sare cdromu ca si cand as apasa eu butonu sa iasa,dar eu nu fac nimic,e nebun rau.si unde gasesc eu reprezentant acer?la magazine dinastea mai mari(REAL,DOMO)?

Link spre comentariu

stiu, shi deja simt niste pari pe cocoasa... dar DACA TOT VA LUATI LAPTOPURI, MACAR LUATI LAPTOPURI BUNE, CA DUPA AIA PLANGETI DUPA BANI!!!!Solim, nici nu stii al catelea esti din milioane de "fericiti" posesori de acere ce simt pofta sa dea cu ele de pamant!!!!

Link spre comentariu

Am auzit de cateva cazuri de defectiuni la Acer, majoritatea la CD-ROM. O cunostinde de ex. a luat din afara un Acer si aici i s-a defectat CD-ul, practic nu mai rotea discul.Offtopic:S-a dus la un service unde i-a inlocuit unitatea, dar probabil cel care a facut operatiunea a fost cam neatent, caci se pare ca i-a afectat sunetul calculatorului. Acum cunostinta respectiva se afla in Italia si ar trebui sa dea alti bani ca sa repare defectiunea de acum :smt005

Link spre comentariu

la sh, sa-l vinzi, dupa care mai pui niste bani, si iei frumos un hp, dell, thinkpad/lenovo, orice, numai acer nu!!!(stiu, nu e asta raspunsul pe care-l asteptai... asta e!!!)

Link spre comentariu

Acum totusi, sa nu ne apucam sa dam tepe cu vanzarea nefunctionala ca nu e frumos.Deci, reprezentant acer, in tara, nu stiu sa iti spun. In Bucuresti insa, reprezentant si importator Acer sunt cei de la scop computers, un numar de telefon catre ei ar fi 301.57.06 evident cu prefix de bucale iar numar direct catre cel ce se ocupa de service pentru acer este 301.57.00 (Cristi Ionescu). Asta era acum un an si cateva luni, cand am fost eu cu aspire-ul meu la garantie. Acum merge fara probleme, il folosesc pe post de calculator de scarbiciu (si conectat la un dell 22" wide :weedman: )

Link spre comentariu

nu e nici o tzeapa, stiu destule firme de sh-uri care cumpara lapuri defecte, mai mult sau mai putin, le repara/reconditioneaza, si apoi le vand!!!(oaaaa... si eu care credeam ca sunt cel mai tare cu lcd-ul meu de 19 inci!!!) :smt005

Link spre comentariu

Da, dar ti-l vor evalua la un pret de tot kktul si o sa plangi dupa el. Mai bine il repari si il vinzi bun, stii o treaba.22"wide 22"wide 22"wide 22"wide :snakeman:

Link spre comentariu

ce faci blind, ma ademenesti la offtopic tocmai pe tarlaua mea??? :smt005 :rolleyes: cat despre evaluare, ai dreptate, dar daca n-ai "cap" sa il repari singur, sau sa stii pe cineva care sa nu te jupoaie la reparat... alta solutie fara posibilitatea ca noul proprietar sa :axe: dupa tine... nu prea e!!!asta e!!

Link spre comentariu

Naspa fratilor,naspa.......trebuie sa vad,poate cunosc pe cineva care se pricepe,mifty zici tu ca aceru e de kkt,dar pe bune acuma,merge super si alte probleme nu am avut deloc cu el,in afara de jegu asta de CDROM.... :weedman:

Link spre comentariu

Si eu am avut acer, desi merge fara sa faca figuri prea multe, tot de kkt consider ca este. Parametrii specificati in cartile lor nu se respecta...Garantie sucks...baterie sucks even harder...

Link spre comentariu

io stiu mai multi care au zis ca "fac o afacere" luand acer, si-i tot aud ca stau cu ele prin servisuri... ce sa-ti zic atunci??ca e superbun leptocu'??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări