Vizitator alexandru2017 Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 Salut ! Am si eu probleme cu un Delphi 2014 R2 , cand dau sa fac un test ma pune sa fac update la firmware , problema e ca ii dau sa fac uptade si aproapea cand termina de incarcat imi apare o lista ( cablul nu este conectat la calculator , tester-ul nu este conectat si protul usb este alocat ) ...... Vreo solutie ? http://www.site cu continut explicit.ro/3489741973.3 Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Asa am patit si eu cu un AUTOCOM sa rezolvat dupa reinstalare windows si programe din nou.Se pare ca am avut ceva virusi in laptop desi il folosesc doar pentru teste si nimic altceva.Si ai grija sa nu se conecteze la net cu programul de teste deschis ca nu-i face prea bine. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 daca il conectezi la net cu programul deschis incepe sa downloadeze updateurile.Doar daca esti din cale afara de curios si instalezi aceste update (i-ti cere cobfirmarea de cateva ori inainte de instalere) se corupe programul si devine nefunctional. Pt colegul Densusanu:pentru est hardware si ugrade de firmware se face cu testerul conectat la USB si conectat la masina.,asa ca este normal sa ti se deschida acea lista in care i-ti enumera posibile cauze de failed. https://youtu.be/3s7Z6qeSbCw urmeaza acest tutorial step by step si iese. Link spre comentariu
TestPoint Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Redenumiti fisierul wyUpdate in wyUpdate.exe si asa nu isi mai face actualizari programul..fie Delphi sau Autocom (masini sau camioane) si puteti sta linistit cu laptopul conectat la internet. Link spre comentariu
dan Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 salut! e cineva care a testat delphi ,autocom 2017 ?! as dorii sa l cumpar si vreau si eu o parere avizata de la cineva care il foloseste deja ! e mai bun ca 2016 sau are mai multe bug uri ?! multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum