Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina spalat indesit IWE6105

ruscanusorin

Postări Recomandate

Masina de spalat conform celor spuse de client , nu mai functioneaza , afisand eroare F01. Din primele constatari , am observat ca hubloul este blocat pe inchis. L-am deblocat cu ajutorul tijei din plastic care este atasata la electroinchizator.Deoarece eroarea F01 se refera la triac motor , am demontat modulul electronic EADP-C002-1 si am gasit arse triacul ACS108 care comanda electroinchizatorul , si 3 rezistente smd din zona triacului respectiv . Dupa inlocuirea acestora , indiferent daca a fost apasat sau nu butonul de power , la alimentarea la retea , releul din electroinchizator cupleaza si decupleaza continuu . Mentionez ca electroinchizatorul l-am inlocuit cu altul nou , dar problema persista . Mai mentionez faptul ca motorul este pe inductie si nu cu carbuni . Va rog sa-mi dati ceva sfaturi pentru remedierea acestei masini.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ruscanusorin

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dupa indelungi ,,sapaturi,,, am constatat ca acs108 care l-am montat , fiind nou , difera la configuratia pinilor fata de acelasi acs108 cu alta terminatie marcata pe el , pe care l-am scos de pe o alta placa . La montarea acestuia masina functioneaza perfect. Nu am avut timp sa verific datasheeturile fiecaruia , acum ori intradevar difera configuratia in functie de ce mai scrie pe el , ori ceea ce am cumparat eu sant stifturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări