kiki2000 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Am probleme cu geometria pe orizontala, in partea stinga are o parte de 5cm neagra cu ciocuri spre ext si in dreapta efect de perna spre interior. Mentionez a fost scapat din mina la tansport de la 1m pe trotuar. Va rog un sfat cu putin ajutor. Cu mutumiri anticipate. Link spre comentariu
naebv Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 (editat) Nu mai conectati tv-ul la retea pana nu verificati placa de baza si refaceti traseele intrerupte. Editat Februarie 22, 2017 de naebv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 cred ca e afectat tubul intern daca ,,ciocuri,, inseamna ce cred eu ,,un fel de dinti negri de fierastrau ,, o poza face cat o mie de cuvinte Link spre comentariu
kiki2000 Postat Martie 1, 2017 Autor Partajează Postat Martie 1, 2017 Am rezolvat in parte am ramas cu efectul de perna spre interior nu pot intra in meniul service,cred ca telecomanda nu este originala poate ma ajuta cineva. Cu multumiri anticipate. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 cu tv in stby tastati din telecomanda info (=display) menu mute power on(=tasta stby telecomanda) info menu mute power Link spre comentariu
kiki2000 Postat Martie 15, 2017 Autor Partajează Postat Martie 15, 2017 Multumesc mult am reusit sa rezolv problema . Cu stima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum