yokoono Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 LCD ORION TV-69400. Este la un prieten care stie ceva electronica. Tv-ul a avut ceva probleme la backlight. Rezolvat. Dar nu-l lasa sa scaneze programele. Zice ca este blocat pentru copii si cere o parola. Am cautat o modalitate de a intra in meniul service in speranta ca de acolo se poate reseta. Nu am gasit nimic. Am cautat o schema, un bin, ceva, dar rezultatul a fost negativ. Cum scap de acea parola ?. Placa de baza este LEXSOR 667-L27W18-69. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Asta are 2 parole , una dictata de SN care nu poate fi schimbata si una de USER , care poate fi modificata . Citeste manualul de utilizare. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 REZOLVAT. Parola a fost 00000 (cinci de zero) si apoi ENTER. Acum nu stiu daca este o parola din fabrica (precum pinul 1234 de la telefoane) sau a fost pusa de fostul proprietar. P.S. Nu am gasit manual ca-l citeam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum