MifTy Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 lasă ghiceala, şi uită-te mai jos. ce ai tu de făcut sunt urmatoarele: - în amplificator: - lipeşti o bucată de cablu stereo cu ecranul la pinul 2 al mufei de 5 contacte - unul din cele 2 fire calde îl lipeşti la pinul 1, celălat la pinul 3 - se poate ca placa pe care ai circuitul corector de ton să aibă notaţiile L, R, şi GROUND (sau GND) în dreptul pinilor corespunzători. lipeşti cablul de la mufă la INTRAREA în corectorul de ton - de la ieşirea corectorului de ton, te duci cu câte-un cablu ecranat mono, de data asta, pe fiecare canal (separat!!!) la fiecare dintre cele 2 kituri cum e arătat mai sus... firul cald e cu roşu, masa cu negru. - cablul de conectare: - iei mufe potrivite: una de 5 contacte, şi un jack stereo de 3,5 mm (dacă găseşti jack colorat, ia, dar n-am prea văzut... principial, trebuie să fie verde, să nu te incurci când îl legi la calculator...) - nush dacă ştii cum arata un jack pe interior: exista un pin luuuung, ăla e masa, şi încă 2, de lungimi diferite intre ele, dar mult mai scurte decât cel de masă - lipeşti firele conform schemei: pin 2(din) la pin 3(jack), pin 1(din) la pin 2(jack), pin 3(din) la pin 1(jack) (mufa cu 5 contacte aşa se cheamă... mufă DIN de 5 contacte...) - ecranele celor 2 canale le lipeşti împreună, fireşte... - şi sper că n-ai uitat să plimbi capacele mufelor pe cablu... altminteri o să exersezi minunatul exerciţiu "dezlipim azi ce-am lipit ieri" :snakeman: Link spre comentariu
coxule Postat Mai 14, 2007 Autor Partajează Postat Mai 14, 2007 deci mai simplu- asa am inteles:1-L, 3-R ----plusul cum ar veni2 -minusul comun4,5 nefolositoare...in rest am inteles tot ...maine o sa incerc ...ma culc ca dim la 7 sus:(((((((Imi place pe forumul acesta ca se explica foarte bine astfel incat sa inteleaga si cei incepatori. :smt006 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 14, 2007 Partajează Postat Mai 14, 2007 vezi să nu le încurci cu alimentarea...L left aka canalul stângR right aka canalul drept!!!! Link spre comentariu
coxule Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 Am reusit sa leg firele de la sunet si merge f bine amplificatorul.Mersi inca odata pentru ajutor. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum