Catalin C. Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 Am doua placi de captura video identice fizic, cu patru intrari. Una dintre ele are activa o singura intrare, iar cealalta toate cele patru. Singura diferenta dintre ele este softul unui microcontroller (pic, atmel, numai producatorul stie). Avand in vedere faptul ca microcontrollerul este pe soclu, as vrea sa iau softul de pe microcontrollerul placii ce are active toate intrarile si sa-l scriu pe cel al placii cu o singura intrare. Exista vre-o posibilitate sa pot identifica tipul microcontrollerului? Mentionez ca pe el scrie BC43M2, dar este o serie data de producatorul placii de captura, nu de producatorul lui.Va multumesc. Link spre comentariu
aghora17 Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 presupunand ca vei reusi sa identifici microcontrollerul (pron rasfoire de documentatii si comparare cu ceea ce este pe placa, pentru ca alta metoda nu vad), nu cred ca vei reusi sa faci pasul al doilea, adica sa transferi softul. aproape sigur ambele microcontrolere sunt protejate la citire, iar pe de alta parte, consider destul de probabil ca cele doua microcontrolere sa fie de tip OTP, adica sa poate fi scrise o singura data (ceea ce deja s-a cam facut), asta datorita costurilor reduse care se simt la cantitati industriale. pa langa asta, mai trebuie sa ai si informatii cu privire la protocolul de programare al microcontrolerelor cat si dispozitivul hardware pentru realizarea programarii.concluzia mea este ca nu vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus.poti eventual sa schimbi (pe raspunderea ta, pentru ca producatorul se poate sa fi modificat ceva in schema si tu sa nu vezi pentru ca modificarea sa fie pe un layer interior) chipurile intre ele ca sa te convingi macar ca placile sunt perfect identice.La multi ani!!! Link spre comentariu
Catalin C. Postat Decembrie 24, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2004 Multumesc, sunt 99% sanse sa ai dreptate, asa ca o las balta. La multi ani si tie si tuturor de pe forum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum