Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator pt o alimentare asimetrica de 50v

Light_man

Postări Recomandate

salutare! am o rugaminte mare de tot.....imi poate recomanda cineva un kit (asamblat sau neasamblat - sau doar cablaj ) de amplificator de maxim 100W RMS/ 8 Ohmi care ca aiba alimetarea asimetrica de 50v (sau care sa aiba o tensiune de alim variabila de la sa zicem 45v la 65v :weedman: ) ?amplificatorul va servi un subwoofer de 12" , cu filtrul activ and stuff...as prefera sa fie pe tranzistori daca se poate... :weedman: si sa fie o un modul testat de cineva nu doar datasheets.... :smt005

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

3

• Sandu_alex_999

2

• Sharky

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea am lucrat eu cu tda-uri , dar , cauta unu care sa sa se alimenteze asimetric , la 50v si sa scoata cam 40-50w in 4 ohmi , si pune-le in punte :supz:

Link spre comentariu

cauta datasheetul de la lm3886. Asta il poti folosi la tensiunea aia.Are aplicatie cu alimentare simpla.Poti sa pui 2 in punte si scoti 100w la 8 ohmi cu alimentarea aia.

Link spre comentariu

oki....am cautat studiat si acum o intrebare are cineva un model ce cablaj...trebuie sa recunosc ca nu sunt asa bun la desenat cablaje si mai ales la miniaturizari ;)) dar ceva se poate incerca :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări