Light_man Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 salutare! am o rugaminte mare de tot.....imi poate recomanda cineva un kit (asamblat sau neasamblat - sau doar cablaj ) de amplificator de maxim 100W RMS/ 8 Ohmi care ca aiba alimetarea asimetrica de 50v (sau care sa aiba o tensiune de alim variabila de la sa zicem 45v la 65v :weedman: ) ?amplificatorul va servi un subwoofer de 12" , cu filtrul activ and stuff...as prefera sa fie pe tranzistori daca se poate... :weedman: si sa fie o un modul testat de cineva nu doar datasheets.... :smt005 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Nu poti scoate 100w/8ohmi din 50v asimetric :drinkers: Link spre comentariu
Light_man Postat Mai 9, 2007 Autor Partajează Postat Mai 9, 2007 oki...in mare parte eram sigur ca asta o sa mi se confirme :rolleyes: dar mno..pana in 100 de la 50 in sus sa zicem :partyman: ? Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Nu prea am lucrat eu cu tda-uri , dar , cauta unu care sa sa se alimenteze asimetric , la 50v si sa scoata cam 40-50w in 4 ohmi , si pune-le in punte :supz: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 cauta datasheetul de la lm3886. Asta il poti folosi la tensiunea aia.Are aplicatie cu alimentare simpla.Poti sa pui 2 in punte si scoti 100w la 8 ohmi cu alimentarea aia. Link spre comentariu
Light_man Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 oki....am cautat studiat si acum o intrebare are cineva un model ce cablaj...trebuie sa recunosc ca nu sunt asa bun la desenat cablaje si mai ales la miniaturizari ;)) dar ceva se poate incerca :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum