Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru pentru extractor de fum

M.Adrian

Postări Recomandate

E plin internetul de tutoriale pentru extractoare de fum, eventual atasate statiilor de lipit (si alea diy uneori) care folosesc filtre de carbon activ. Am incercat ideea si rezultatele sunt destul de satisfacatoare, problema este ca am gasit cam greu filtrul de carbon. Este vreun inlocuitor care sa faca cam aceeasi treaba?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kinderu56

3

• M.Adrian

3

• manolo

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Pai multumesc de raspuns, abia acum mi-am amintit ca astfel de filtre sunt si in filtrele de acvariu :rade: . Maine o sa vad daca gasesc ceva asemanator la petshop-uri :freaza: . Totusi, parca granulele folosite de nenea din videoclip sunt prea.. mari, ce am eu este un fel de burete impregnat cu granule mult mai mici decat alea, cam asa ceva https://despretot.info/wp-content/uploads/2013/02/Filtre-de-carbon-activ.png .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Pai momentan am filtru similar cu cele de la altex de care zicea dl. manolo si isi fac treaba bine, nu miroase a fum in camera si nici nu imprastie "ceata".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări