cburlea Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 http://www.htguide.com/forum/showpost.p ... tcount=595 Uitati-va, oameni buni, pe link-ul de mai sus, ce finisare au aceste boxe! atentie sunt DIY!!!!! poate imi spune cineva ce este satin poly am cautat si am gasit ca este doar o carpa!!! e adevarat??? daca da unde se poate gasi? Va multumesc! Link spre comentariu
felixx Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Nu as zice ca e uimitoare... Daca te referi la furnir...sunt citeva etape de finisaj pe care trebuie sa le respecti intocmai. "Marine flat black" este asemanator cu baitul de pe la noi.Apoi a urmat acel satin poly ce cred eu a fi un fel de lac fin. O altfel de finisare poti vedea aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=20332 Sau ....ceva ca in poza... Link spre comentariu
cburlea Postat Mai 9, 2007 Autor Partajează Postat Mai 9, 2007 bait? eu nu stiu decat un singur sens al acestui cuvant... te rog explica-mi mai detaliat....apropos de link-ul pe care l-am dat... sincer imi place mai mult finisarea si designul simplu de acolo... mi se pare perfect echilibrat... fata de cele postate de tine! totusi acele floorstander-uri langa amp-urile cu lampi sunt deosebite :smt006 si apropos de satin poly am dat search pe google si am vazut ca este un material textil! pe toate link-urile incercate de minemultumesc! Link spre comentariu
felixx Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 :weedman: Bait-ul (Baitz) se foloseste pentru a da culoare lemnului...in cazul tau furnirului.Sunt diferite nuante ...pe gustul fiecaruia.Se mai foloseste citeodata un asa zis ulei special pentru a da acel aspect "nobil" lemnului.Am facut zilele trecute pentru cineva o incinta de centru pentru un home theatre care era finisata dupa acelasi principiu expus de tine.Furnir,bait,2-3 straturi de lac subtire,finisaj cu smirghel de apa-granulatie 2000 apoi finisaj polish pentru a indeparta aspectul mat si pentru a scoate in evidenta formele de pe furnir apoi tratat cu solutie de sealing-teflon si apoi frecus cu bumbac.Cam astea sunt etapele.Complicat ...design-ul asta minimalist bineinteles :yawinkle: . Link spre comentariu
Extrem Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Ma intereseaza partea din fata cum a reusit sa o faca.Daca stie cineva, sa nu tina pentru el :smt003 Link spre comentariu
m.nyck Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 Nu este greu de realizat un astfel de proict.Partea frontala poate fi luata de pe alte boxe(de fabrica)dar daca este home made(ar fi ceva solutii mai greu realizabile) bravo lui.una din cele 6 boxe ale mele tot home made: Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 :weedman: Bait-ul (Baitz) se foloseste pentru a da culoare lemnului...in cazul tau furnirului.Sunt diferite nuante ...pe gustul fiecaruia.Se mai foloseste citeodata un asa zis ulei special pentru a da acel aspect "nobil" lemnului.Am facut zilele trecute pentru cineva o incinta de centru pentru un home theatre care era finisata dupa acelasi principiu expus de tine.Furnir,bait,2-3 straturi de lac subtire,finisaj cu smirghel de apa-granulatie 2000 apoi finisaj polish pentru a indeparta aspectul mat si pentru a scoate in evidenta formele de pe furnir apoi tratat cu solutie de sealing-teflon si apoi frecus cu bumbac.Cam astea sunt etapele.Complicat ...design-ul asta minimalist bineinteles :yawinkle: . Conteaza foarte mult : lipirea si alinierea furnirului(dupa lipire se introduce in presa speciala la o temp anume ) :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum