shurubel Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 (editat) Acolo ar trebui verificati medicii care au eliberat adeverintele medicale ,care-i scutesc pe unii de munca in folosul societatii,pe motiv ca sint bolnavi. Unii dintre ei au adevarate castele si masini bengoase, pentru care nu platesc impozite. Oare de ce bunii platnici, daca nu-si platesc,din varii motive, darile,sint executati silit? Aici, daca imi permiteti, am 2 lucruri de spus -1-cand lucram (nu conteaza unde) am fost trimis la verificari undeva pe langa spitalul Fundeni. In fata casei, 2 masini negre, aproape noi. Audi si mertzan. Peste drum, 2 pirande. Vazand c'am oprit masina a venit una -,,ce e barosane'' -pai aveti datorie la factura ,,atata''. -hauleo, pa ce sa fhacem barosane, ca l'a luat pa barbatumiu aia cu deneauu, saracu' nevinovat! -da ce'a facut saracu'? -hapoi n'are nicio vina, ce e el vinovat ca vine rumanii si-i cere bani cu camata/? -da' n'aveti bani de plata restanta? -dha da unde bharosane, mai avem nitel si murim da foame. (imi venea sa-i zic ,,da' nu poti sa vinzi din ghiulurile alea, din cerceii aia mari, din colanul de la piept? care erau din aur gros.. de masini n'am zis nimic, alea poate doar erau ,,lasate de varu' din spania'' acolo)) deci, chiar DACA au, ei tot NU dau! -2- tot de pe teren am aflat de la unii dinastia cum fac unii rost de certificate.. prin amenintari. asa ca... Editat Martie 2, 2017 de shurubel Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 E o lume paralelă cu cea în care trăim toţi. Aşa nu vor evolua niciodată. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Dar ei nici nu vor sa evolueze.....poate numai sa se dezvolte pe orizontala....... Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 ..nu, nu e paralela, e inversa! pt ei, NOI suntem prostii- ca muncim, si ei sunt ,,jmekerii''- ca ei iau de la noi. apopi, cu cat ai mai multa puscarie, cu atat ai ,,valoare'' mai mare.. la noi e... invers... ..samd.. Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Chiar sint curios ce gindesc ei despre agitatia unor politruci la modificarea CP si CPP, gratiere, etc? Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Prin targ umbla vorba ca mai toate fortele politice se unesc "in cuget si simtire" pentru a rezolva problema ff spinoasa a ...Codurilor...(lui ..Da Vinci) ! Si ca sa fie unanimitate se alatura si categoria susmentionata de tine ! Asa unanimitate n-am mai vazut de pe timpul lui Ceasca...Marea Adunare Nationala ! Si cum toti sunt de acord ca puscaria nu e buna(nici la sanatate nici la avere) o sa iasa o minunatie de ...CIRC ! Un alt destept vrea inchisoare 6luni-3 ani pt. protestatari...! Link spre comentariu
alcon Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Eu am mai spus-o, ne place sa fim in UE, dar sa nu respectam tratatele si conventiile, democratia ne cam incurca, am vrea sa ne conduca unul care umbla in chiloti prin metrou. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Aștept cu nerăbdare să se desființeze UE , cu toate masurile lor criminale în ceea ce privește nivelul de trai din România . Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) Prin cenusa imperiului, un film ce ar trebui vazut, daca nu l-ati vazut inca. Regia A. Blaier, dupa Jocul cu moartea de Z. Stancu. Actori : Gheorge Dinica, Gabriel Oseciuc ...si altii. Dialog: -" Diplomatule, tu chiar crezi ca oamenii ar trebui dispretuiti ? ; - Da; -De ce? ; - Pentru ca muncesc si se supun legilor, dispretuiesc si legile, si oamenii, si munca.. mai bine fur, si nu de nevoie ci din voluptate, tu stii ce-i aia voluptate, schiopule ? ". Asta da filosofie ! PS. nu garantez exactitatea dialogului, dar ideea este sugestiva. Editat Martie 3, 2017 de monday Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Si e un secol de la epoca filmului, timp in care unele au ramas la fel. Bunaoara imperiul... si romanii. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Imperiul UE, la asta te referi Zal ? Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 E un ghiveci de imperii pe capul nostru. UiE, Puterile Centrale, USA, FR... Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Pana la urma ... "ce-o sa-i pese soartei oarbe ce vrem noi sau ce gandim " ! adaptare. Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Important este cine ramane ultimul...sa stinga lumina ! Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Si sa fure clanţa... ştiu ei de ce. Link spre comentariu
Postări Recomandate