GEO 53 BN Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Acolo ar trebui verificati medicii care au eliberat adeverintele medicale ,care-i scutesc pe unii de munca in folosul societatii,pe motiv ca sint bolnavi. Unii dintre ei au adevarate castele si masini bengoase, pentru care nu platesc impozite. Oare de ce bunii platnici, daca nu-si platesc,din varii motive, darile,sint executati silit? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Păi şi medicii ăia sînt cu castele, de curînd a fost un caz. Vorba reclamei ''oamenii se înţeleg între ei''. ............... Nici nu ştiu ce căutăm noi în Europa. Geografic sîntem dar istoric şi economic... în alte universuri paralele. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Acolo ar trebui verificati medicii care au eliberat adeverintele medicale ,care-i scutesc pe unii de munca in folosul societatii,pe motiv ca sint bolnavi. Unii dintre ei au adevarate castele si masini bengoase, pentru care nu platesc impozite. Oare de ce bunii platnici, daca nu-si platesc,din varii motive, darile,sint executati silit? Sigur cred ca ai inteles ca.."sunt bolnava,nu pot sa muncesc..",e doar un motiv pt. a nu merge la munca pt. ajutorul social pe care il primesc...! Si pt cine nu stie..inca functioneaza ...PCR-ul(?!)..a nu se intelege GRESIT..este Pile,Cunostinte si...Relatii ! Cat despre medicii care dau adeverinte false privind capacitatea de munca al celui.."scutit",ar TREBUI sa execute in locul lor (a celor la care au fost eliberate certificate false),munca in folosul comunitatii..! Oare vor mai elibera atatea certificate pt. ajutor social DACA nu sunt REALE si mai ales sa munceasca ei in locul celor carora le-au eliberat certificate in...FALS ?? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 (editat) In mod sigur,vom vedea incontinuare ''bolnavi'' cu ''frezoane''(poate prezoane ) care nu vor presta munci in folosul comunitatii. Pina ce institutiile abilitate ale statului nu vor face controale la ''sînge'', la cabinetele medicale, nimic nu se va intimpla. Vor fi incontinuare persoane, cu ''greata'' fata de munca,care vor face tot ce le va sta in putinta numai sa nu munceaca. Pe de alta parte, nu sint convins ca adeverintele medicale au fost elibearte de medicul de familie. Eu personal am vazut, cum o asistenta medicala a semnat si pus parafa medicului pe concediu medical, pe care l-am dus medicului pentru al viza. Oare asistenta avea specimen de semnatura si imputernicire pentru a pune parafa? Parca m-as mira. Stiu un caz, cind o asistenta medicala a eliberat certificate de concedii medicale unei persoane. Descoperita, asistenta a fost data in judecata, iar persoana care a beneficiat de concediile medicale, a fost obligata sa restituie sumele primite ilegal,fiind condamnata la 6 luni inchisoare cu suspendare. Asta se intimpla in Bistrita in urma cu vreo 25 de ani. Editat Februarie 28, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Nu este un raspuns inteligibil,chiar nu stiu ce ai vrut sa spui..! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Crezi ca ce-ai scris tu a fost inteligibil?Nici noi n-am inteles mare lucru,dar nu ne plangem... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Nu este un raspuns inteligibil,chiar nu stiu ce ai vrut sa spui..! Mie mi te-ai adresat? Daca,da,atunci spune-mi te rog,ce nu ai inteles? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 (editat) Mie mi te-ai adresat? Daca,da,atunci spune-mi te rog,ce nu ai inteles? Daca nu ai folosit un numar muuuult mai mare de zambiloi decat cuvinte atunci esti neinteligibil pt userul @morocan In acest ritm conversatia cu acesta se va reduce la emoticoane. Editat Februarie 28, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
zal Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 A început postul. Allah să vă aibă în pază şi Budha să vă lumineze. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Allah ne pazeste,Budha ne lumineaza...si restul"zeilor" ce mai fac?...Devin ...someri NEINDEMNIZATI??(si mai trebuie sa te mai si...ierte! (ex.ai "prajit" un ...EFT 321..musai cu punct ROSU !(factor de amplificare...)! Apropo,mai exista montaje cu EFT-uri?? Link spre comentariu
TESSLA Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Exista, in Tehnium. Primul meu radio functional era cu EFT-uri. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 (editat) Hai să vedem şi de problema din Noua Zeelandă! http://www.digi24.ro/stiri/economie/noua-zeelanda-cauta-imigranti-neozeelandezii-trec-cu-greu-testul-antidrog-677663 Ăsta o fi următorul pas spre civilizaţie şi prosperitate!? Editat Martie 1, 2017 de elmar Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Voi n-aţi învăţat încă că România e ruptă de planetă? DA,ai dreptate Fara sa te stresez,incerc sa aflu UNDE este RO(in spatiul cosmic),dupa aceea...poate revenim cu picioarele pe...Terra ! Altfel ce facem cu ..lunaticii?(cei care merg pe Luna,depinde(?) de faza Lunii...! Oare e la ciclu..?? Nu ma puteti contrazice...pana si luna are...ciclul! l 9 Link spre comentariu
zal Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Cei cu copii mici si resist-enti, preocupati de viitorul lor, pot emigra in Norvegia. Link spre comentariu
Postări Recomandate