Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema elvetiana

Postări Recomandate

Ar fi bine, daca s-ar hotari, ca cei care nu merg la munca in folosul societatii, sa le fie suspendat acel ajutor.

Legea prevede ca indemizatiile de ajuor social se dau numai daca prestezi nu stiu cite ore de munca in folosul comunitatii! Numai ca primarii se folosesc de asistati la vot, asa ca, fie le motiveaza nemunca, fie ii ponteaza ca facind acea munca! Si la alegeri toate tiganimea voteaza cu domn primar, ca e baiat fain!

Editat de icar
Link spre comentariu

Ca tot veni vorba de alimente...eram acasa la o batrana care taman a desfacut o conserva pt a o consuma.Era acolo un amestec de gelatina,seu si ceva care semana cu carne.Si cum o poza cat o mie de cuvinte,va las sa salivati...eu am vazut conserve pt pisici care aratau mai bine.

https://postimg.org/image/lcxyvtck9/

https://postimg.org/image/j4f70qg2h/

https://postimg.org/image/e8g5ms5ax/

Link spre comentariu

O fi adevarat ?

De ce nu preferă țiganii Elveția in fața Canadei, Franței sau Danemarcei? Sa vedem ce se intimpla in Elveția. Și acolo se găsesc mulți țigani, dar surprinzător, acolo ei muncesc din greu. Conform celor povestite, de către chiar doi proprietari de hoteluri, motivațiile lor sunt următoarele: - ajutorul de șomaj se acordă numai după cinci ani de muncă neîntreruptă; - dacă refuzi o ofertă de loc de muncă, pierzi orice ajutor din partea statului; - dacă pierzi din vina ta locul tău de muncă: de exemplu consum de alcool la locul de muncă, pierzi orice ajutor din partea statului; - dacă provoci distrugeri în locuința ta socială, sau la orice alt obiectiv ce se află în proprietatea statului, trebuie să suporți ori costul reparațiilor, ori să lucrezi în cadrul unui penitenciar în folosul societății, până la recuperarea pagubelor.
Este surprinzător însă că nimeni nu condamnă Elveția, fiindcă nu hrănește fără muncă pe cei dezavantajați de soartă. Și nici nu se amintește nimic pe tot teritoriul Europei despre rasismul elvețian!

Nu ar trebui scapat din vedere faptul ca in acea tara a cantoanelor exista laboratoare de testare pe subiecti umani a medicamentelor inainte de a fi lansate pe piata.

Link spre comentariu

Oare ce pierd ?? "FORTA DE...(ne)munca?"! Avem si noi in cartierul Ferentari,o multime de oameni care abia asteapta...nemunca ! Oare poti sa-i lamuresti sa-si stranga gunoaiele aruncate tot de ei pe geam?

Ar trebui ..."motivati",daca nu prestezi munca in slujba comunitatii", la revedere ajutor social ! Ar trebui sanctionati si doctorii care le dau scutiri medicale celor care nu (mai)pot muncii...pt. ca sufera de o boala(curabila)...LENEA ! Cum?? :pandaci :57 Vorba noastra..."Pe un picior de plai,ajutoru-l luai..."! :qetrwe

..pe iacob andrei, spre conducte, a? pffff.. era la un moment dat un ,,sat'', facut din cartoane, p'acolo.. focar de infectie.. Nu mai zic cum e in zone de vizavi de politia de la piata rahova.. pestilential! (cum au facut si pe la periferiile marilor orase europene, care ne ziceau NOUA ca-i... ,,discriminam''.. E, s'au lamurit, ca rrrom NU e tot una cu ROMAN. desi cam seamana la pronuntie.)

Mai e o ,,chestie''- avand in vedere ca acolo unde am zis sunt aciuati ,,de tot felul''- care VOR ca sa consume dar FARA sa plateasca (apa, curent, canalizare) firmele le-au... oprit. Apa. Curentul. Blocat canalul. Ca sa-i faca sa plateasca.. e.. si de aici MIZERIE, mirosuri.. aia nu sunt ,,oameni''.. nu poti numi ,,om'' orice fiinta bipeda. Cangurul e biped, strutul.. da'.. nu sunt ,,oameni''..

Ati inteles GRESIT- aia primesc ,,ajutoare'' pentru CA SA NU SE PRODUCA REVOLTE!! cum a fost prin anglia, acu' ceva timp. Si ca sa NU ,,migreze'' spre centrul capitalei, sa ne nenoroceasca cu furturi, mirosuri, etc...ei NU STIU sa munceasca, pentru ei doar prostii muncesc, dar ei sunt ,,jmecheri''- deci nu muncesc.

Sa-i vezi ce gura au cand e sa CEARA ca sa le dea! ca ei au...,, drepturi''.

Oricum ,,logica'' alora e INVERS! pentru ei, cu cati ani de bulau are mai multi unu'- cu atat are ,,valoare'' mai mare.

Si aici ,,valoarea'' e stratificata. Criminal e ,,mai valoros'' ca shutz de portofele. E...mai zmardoi. Aia cu inselaciune sunt ,,mai jmecheri'', ca au ,,papagal''. in schimb, violatorii.. hmmm..

Deci, in elvetia chiar DACA le-ar da la cap, acolo LEGEA e lege si.. nu mai pot protesta. Ori.. nu ,,ies'' stirile de acolo? pana la noi?

Lat edit- nu stiu de ce iese scrisu' cu litere negre groase- i-am dat cu ,,subtiri''..

Pe ideea asta ne trateaza si hipermarketurile cand marfa pt est nu e la aceeasi calitate cu cea de la ei din rafturi...da-i in ma-sa,sa zica merci ca le dam si asa.

Aici pot sa contrazic un pic, unele produse din raft, in franta, sunt mai proaste ca la noi. Cote' fumee, de ex, e o mizerie. Era 6 E kilu'.. si fructele.. parca's de plastic. A! si corcodusele erau intr-un loc 5 E kilu'.. CORCODUSE!!!

Dar in strasburg, mi-a povestit cineva, vine un bus cu mancare (deci gatita) aproape de expirare- (dela hipermarketuri) pe care o da la ,,bagabonti de pe strada''- pastrav, caprioara, somon, fazan, dinastea.. Dar aproape expirate. Si.. lumea le ia! Voi n'ati lua niste vanat, gata preparat?

Editat de shurubel
Link spre comentariu

Aici pot sa contrazic un pic, unele produse din raft, in franta, sunt mai proaste ca la noi. Cote' fumee, de ex, e o mizerie. Era 6 E kilu'.. si fructele.. parca's de plastic. A! si corcodusele erau intr-un loc 5 E kilu'.. CORCODUSE!!!

Asta doar asa,de dragul de a contrazice,ca da bine pe forum...de parca toata marfa vanduta la noi s-ar limita la cote' fumee sau corcoduse. Cehia,Slovacia si Ungaria taman pt astea au facut valuri...nu le mai ajung corcodusele de la raft.

Link spre comentariu
Nu ar trebui scapat din vedere faptul ca in acea tara a cantoanelor exista laboratoare de testare pe subiecti umani a medicamentelor inainte de a fi lansate pe piata.

Asa si? Tu cum crezi ca se testeaza medicamentele, pe clone??? Sau se face simulare pe calculator??? Atita timp cit subiectul este constient si de acord sa testeze aceste produse, nu-i nici o problema!

Link spre comentariu

Ca tot veni vorba de alimente...eram acasa la o batrana care taman a desfacut o conserva pt a o consuma.Era acolo un amestec de gelatina,seu si ceva care semana cu carne.Si cum o poza cat o mie de cuvinte,va las sa salivati...eu am vazut conserve pt pisici care aratau mai bine.

https://postimg.org/image/lcxyvtck9/

https://postimg.org/image/j4f70qg2h/

https://postimg.org/image/e8g5ms5ax/

Acum ca sa "primenit" guvernul,se schimba si...conserva..se majoreaza cu...15% incepad cu Pastele...Cailor..! :limb: :qetrwe

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări