Jhn Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Am aceasta "jucarie",care imediat dupa alimentare intra in protectie.E "dotat" cu un modul mos-fet tip VBH40-05B,pe care l-am masurat,si ar fi ok,am verificat si puntea de diode de dupa traf,in rest...nu m-ai stiu ce as putea sa-i fac,partea de comanda,si sursa sunt construite cu micro-procesoare seria PIC....de schema nici nu se pune problema sa intreb....asa daca aveti unele cunostinte,va astept cu idei. Link spre comentariu
omidebulas Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 0744663552 , te pot ajuta Link spre comentariu
aurel G Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 A-ti reusit sa-l reparati? Intreb pentru ca am si eu unul cu aceleasi simptome. 1 Link spre comentariu
Jhn Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu, din pacate l-am inapoiat propietarului. Link spre comentariu
Jhn Postat Iulie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 Azi mi-a sosit din nou invertorul din topic, acum sunt decis sa dau altul la schimb, si sa-l pastrez pentru mine. Aceiasi problema descrisa m-ai sus, rog putin ajutor daca se poate ! Link spre comentariu
Jhn Postat Iulie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 Stie cineva, cum pot verifica traful de iesire ?, in primar am 0,2 Ohmi si 0,48 mH masurat cu un multitester cumparat de pe forum, iar in secundar scurt in toata regula pe ambele ramuri. Link spre comentariu
omidebulas Postat Iulie 15, 2018 Partajează Postat Iulie 15, 2018 0744663552, ofer piese Link spre comentariu
saba Postat Octombrie 15, 2019 Partajează Postat Octombrie 15, 2019 Am aceasi aparat la resuscitat,lucrez dupa un "meserias adevarat".Daca mai are nevoie cineva aici sunt fisierele cu firmware la cele doua controlere. REHM Boost 170.rar Link spre comentariu
cristiandan Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 Buna seara, Ati reusit sa ,,resuscitati,, invertorul? Am la reperat acelas model si nu ridica curentul la electrod mai mult de 75A. Link spre comentariu
elman Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Se intampla frecvent ca distantierele dintre mainboard si placa de putere sa fie dezlipite de pe placa de putere si nu mai furnizeaza curent suficient. Demonteza placa de putere si refa lipiturile la distantiere. Link spre comentariu
cristiandan Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Am facut asta si nu remediaza problema.Programele postate de tine, din cele doua controlere ,sunt ok, invertorul functioneaza? Link spre comentariu
cristiandan Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Scuze! Intrebarea era pentru d-nul saba Link spre comentariu
saba Postat Decembrie 19, 2019 Partajează Postat Decembrie 19, 2019 Softul o fo ok,nu era umblat pe la PIC-uri.Le-am schimbat pe amandoua.Acum ledul de temperatura nu se mai aprinde si nu am full fan boost.Ledul verde sta aprins tot timpul? Link spre comentariu
cristiandan Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Da, ramane aprins, dar invertorul functioneaza, l-ai testat? Link spre comentariu
dan5588 Postat Iulie 2, 2023 Partajează Postat Iulie 2, 2023 Buna seara! Am si eu probleme cu acest aparat. Pe partea de alimentare are un modul de protecție care s-a defectat.. dupa cum imi dau seama acest modul contine o sursa de 24V pentru un releu si din care un 7805 alimenteaza un microcontroler Pic16f676.. Picul asta intai masoara tensiunea de alimentare, apoi incarca un tiristor care alimenteaza aparatul de sudura printr-o rezistenta babana de 5ohm..masoara si tensiunea dupa ea, si daca creste cu viteza care trebuie si ajunge la valoarea ok aprinde un led mic smd pe placa si cupleaza releul care strapeaza rezistenta si tiristorul.. Cand sudezi cu fire prea lungi si scade tensiunea sau supratensiuni, picu asta decupleaza alimentarea.. Cu ce as putea inlocui acest modul? As vrea sa pastrez protectia la minima tensiune.. ca aparatul are modul igbt si e sensibil la tensiune scazuta in comanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum