augustin Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Sanatate ! Am nevoie de un dump pentru acest tv .Provision 2127T ... Sasiu TV2KR-K5H..Procesor : TDA9351PS/N3/2/1698 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Domnul este servit !!! V-am oferit tot ce am avut . Iar daca nu se potriveste nici un dump dat de mine. Atunci mai incercati si aici : http://hex.16mb.com . O seara minunata va doresc !!! provision TV2KR.rar Provision chassis TV2KR.zip provosion chassis TV2KR..rar TDA9351PS-N3-2-1698 Tauras TV2KR.rar TV2KR.rar Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Merge si cu goala.Reglajele din service .Intrarea in service cu...difizorul. Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Initial tv-ul nu pleca din stand-by .. Am pus o memorie goala dar receptiona canalele tv foarte purecos si alb-negru .. Am scris memoria cu un dump oferit de Dl Florin Iordache , si sa rezolvat ... Multumesc tuturor pentru ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum