Vizitator Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Salut, mai am 2 sapt pana la pensie si mi-au venit 2 monitoare cu clasicii condensatori umflati. Dar dupa inlocuire ambele se comporta la fel: nu au imagine, lampile se aprind. E un defect tipic, abordabil ? Nu am postat la depanare pt ca avem se pare filtru. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) https://elektrotanya.com/lg_l1919s.pdf/download.html Sanatate permanenta ! Schema in link. Verificati intai tensiunile principale. Scuze n-am citit atent : 12V exista daca lampile se aprind. Editat Februarie 20, 2017 de surubarila Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Astea sant primele verificate, sunt linie. REVIN: acum am vazut adresa cu schema, multumesc. Editat Februarie 20, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Verificati U301=3,3V U303=1,8V pagina 33. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Am verificat 3,3V-linie. Am pus sonda pe pinii cablului LVDS, semnale frumoase. M-am enervat si am dat cu guma pe cablu panglica--a aparut eticheta "verifica cablul semnal". Restul maine. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Daca a aparut mesajul teoretic e ok.Se mai duce si softul uneori cand sursa o ia razna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum