Vizitator Badea Alyn Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Salut, am o problema cu un Toshiba l50-a-1cu, are un procesor i7 4700mq(45w) , 8gb RAM , placa video dedicata gt740 nvidia 2gb, toate bune si frumoase, pana intr-o zi cand nu s-a ma deschis. Din fericire am avut un procesor din aceasi generatie i5 4200m(37w) si s-a deschis cu acesta , procesorul de i7 l-am probat pe alt laptop si functioneaza perfect. Cum spuneam s-a deschis cu procesorul de i5 , dar nu pentru mult timp , se restarteaza dintr-o data chiar si in bios, cateodata sta aprins si o ora fara sa-l fortez cateodata nici nu intra in windows , si se restarteaza de 3 ori consecutiv ca si cum nu se mentine tensiunea constanta. Am reusit sa instalez AIDA64 si am temperaturile corecte, voltaj corect , dar dintr-o data se inchide. De la inceput mi-am dat seama ca ar fi o problema de tensiune pentru ca nu mai se deschide cu procesorul i7 , doar 2 secunde , nu da imagine si se inchide. Placa de baza este VG10S ( H000053270 E220370) Ce problema credeti ca are? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum