Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba Satellite L50-A-1cu se restarteaza singur

Vizitator Badea Alyn

Postări Recomandate

Vizitator Badea Alyn

Salut, am o problema cu un Toshiba l50-a-1cu, are un procesor i7 4700mq(45w) , 8gb RAM , placa video dedicata gt740 nvidia 2gb,

toate bune si frumoase, pana intr-o zi cand nu s-a ma deschis. Din fericire am avut un procesor din aceasi generatie i5 4200m(37w) si s-a deschis cu acesta , procesorul de i7 l-am probat pe alt laptop si functioneaza perfect. Cum spuneam s-a deschis cu procesorul de i5 , dar nu pentru mult timp , se restarteaza dintr-o data chiar si in bios, cateodata sta aprins si o ora fara sa-l fortez cateodata nici nu intra in windows , si se restarteaza de 3 ori consecutiv ca si cum nu se mentine tensiunea constanta. Am reusit sa instalez AIDA64 si am temperaturile corecte, voltaj corect , dar dintr-o data se inchide.

De la inceput mi-am dat seama ca ar fi o problema de tensiune pentru ca nu mai se deschide cu procesorul i7 , doar 2 secunde , nu da imagine si se inchide.

Placa de baza este VG10S ( H000053270 E220370)

Ce problema credeti ca are?

Multumesc!

post-235190-0-73609000-1487521339_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări