Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru true RMS USB EM6181 All Sun

Florinel TV

Postări Recomandate

Si de impedanta de intrare au alea? Citiva kiloohm? Si cit mai costa alea?

Pt joasa frecventa (pina pe la 100KHz) tot mai bune sint astea de care s-a tot discutat pe aici.

Link spre comentariu

De la 2 milioane la 7 e un salt semnificativ. Ma refer la pretul aproximativ al multimetrului din inceput si cel al lui ut71d. Oare merita efortul financiar? Chiar atatea televizoare reparati in viata asta incat sa va amortizati investitia? Eu nu mai am CRT in casa. La fel si multi altii poate. Si daca se farama, cate dintre televizoarele care va vin la reparat implica o astfel de masuratoare? Daca e testata metoda cu acometru, se gasesc mai ieftin de-alea.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

De la 2 milioane la 7 e un salt semnificativ. Ma refer la pretul aproximativ al multimetrului din inceput si cel al lui ut71d. Oare merita efortul financiar? Chiar atatea televizoare reparati in viata asta incat sa va amortizati investitia? Eu nu mai am CRT in casa. La fel si multi altii poate. Si daca se farama, cate dintre televizoarele care va vin la reparat implica o astfel de masuratoare? Daca e testata metoda cu acometru, se gasesc mai ieftin de-alea.

Nu ma pot abtine sa spun ca altfel te vede lumea cind masori cu un aparat care costa cit tv-ul!

Link spre comentariu

Oamenii care vin cu tv-ul la reparat nu stiu sa aprecieze un multimetru dupa marca in general. Daca e mare si are multe butoane te face mai priceput, mai interesant in ochii clientului. M-am dus la o verificare odata cu ut120c si se mirau oamenii. Altadata cu dt182, la fel. Cand ma duceam cu janghina de dt9208 sau 05 carpita si parareparata de mine oamenii ziceau ca e super scula. Uneori mai mare e mai ok in acceptiunea necunoscatorilor. Respectele mele.LE:Cand am luat clampmetrul, mi l-a adus un prieten din Anglia. I-am spus cum am vandut 5 multimetre si mi-am luat unul singur si tot nu intelegea de ce 5 mai slab cotate nu sunt mai bune decat unul singur, ca el nu ar fi facut asta in conditiile in care cumulul de functii era oarecum acelasi.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Mi-a sosit azi BM829S. Arata super si deocamdata sint multumit de el dar nu am apucat sa masor prea mult pt ca am avut treaba.

Testerele furnizate, desi par mai slabute decit cele de Fluke sau Agilent sint totusi aurite (primele pe care le vad aurite daca nu ma insel).

Cu testerele in scurt masor 0.1ohm si poate fi adus la zero.

TrueRMS: Nu am apucat sa masor comparativ cu un Agilent 34410 de exemplu dar se comporta foarte fain.

Imediat dupa selectie masura la priza 237Vac

apasind o data butonul crest afiseaza valoarea de virf pozitiv aproximativ 330V (nu mai retin exact valoarea)

la a doua apasare arata virful negativ

la a treia apasare arata valoarea Peak-Peak 667V (aproximativ)

Am sa mai revin cu detalii daca sinteti interesati.

Link spre comentariu

Eu sunt. Poate si video ceva, poze. Poate in alt topic sa nu ii deturnam omului discutia.Sa il stapanesti sanatos! Sa il lasi nepotilor!

Discutia poate continua aici nu am nimic de obiectat si devine tot mai interesanta

Link spre comentariu

Pentru ca imi statea rau cu 30 de lire, mi-am comandat si o jucarie din asta de buzunar, pentru ca din asta nu aveam. Poza este de pe net, il astept miine dimineata. Toretic pare suficient de mic pentru a fi purtat intr-un buzunar. Cica:

Features:
-Auto ranging
-6000 Counts True RMS
-Protection Design in resistance,capacitance and Frequency ranges
-Large LCD display,MAX display 6000 counts
-Sample rate: 3 times per second
-backlight
-Continuity tester
-Data hold
-Polarity identification
-Low voltage indication
-10A high current and low current measurement
-Auto power off
Specifications:
(1)Capacitance :10nF(±5.0+20),100nF/1uF/10uF/100uF(±2.0%+5),1000uF/10000uF(±5.0%+5)
(2)DC volts:600mV(±1.0%+10), 6V/60V/600V/1000V(±0.5%+3)
(3)AC volts: 600mV(±3.0%+3),6V/60V/600V/750V(±1.0%+3)
(4)DC current:600uA/6000uA(±1.5%+3),60mA/600mA(±1.5%+3),10A(±1.5%+3)
(5)AC current:600uA/6000uA(±1.5%+3),60mA/600mA(±1.5%+3),10A(±1.5%+3)
(6)Resistance :600Ω(±0.5%+3),6K/60K/600K/6M(±0.5%+2),60MΩ(±1.5%+3)
(7)Temperature:﹤400℃ ±(1.0%+5),≥400℃±(1.5%+15)
﹤752℉ ±(1.0%+5),≥752℉±(1.5%+15)
(8)Frequency:5/50/500/5k/50k/500k/5M/10M (±0.1+3)
(9)Duty cycle:1% to 99%(±1%)
(10) Measurement mode: Double-integral style A/D transform
(11)Over range indication: OL
(12) Working environment: 0~40℃, relative humidity < 80%
(13) Supply power: 3V (1.5V AAA batteries * 2 PCS)
(14) Dimension: 130*65*30mm
(15) Weight: 130g
(16) Accessories: User manual,a pair of test leads, a TP01K thermocouple, a bag, and two 1.5V batteries(Pre-installed).

post-175039-0-56132400-1487794177_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ma bate gandul sa iau ceva sa tin in masina pentru urgente. Verificat o siguranta, prezenta tensiune la becuri, continuitate si ce mai e nevoie cand iti arde buza. Ma tot uitam dupa dt9205, 08 dar inca nu luai nimic. Mai am un 830 pe acasa dar nu am mare incredere in el. Cateodata mai arata balarii si nu are buzzer.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări