Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor Vinchi, dungi albe verticale zimtate pe imagine la 5mm distanta una fata de alta

radiot

Postări Recomandate

Tv-ul are fisura in placa . Am patit si eu asa ceva.

Depanarea nu este simpla se desface capacul si se reface toata zona fisurata, am reusit pe o placa SMD la un aparat Sony dupa 6 ore de munca.

Metoda straparii se verifica continuitatea si unde este interrupt sa pune strap.

E nevoie de lumina puternica albastruie si o lupa 50X.

Link spre comentariu

Nu stiu cum ati reusit sa vedeti fisura in placa la rezolutia ai, eu nu vad decut urme de filet pe banda si probabil ceva traseie de banda intrerupte.

Link spre comentariu

Eu am patit pe un TV Sony chestia cu fisura, tot de la suruburi... acelasi efect / cauza este si asupra tv Vinchi si extrapoland la oricare altul (Panasonic etc).

Sunt pline centrele de reparatii cu astfel de tv-uri cu fisura in placa...

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Salut am si eu un smart tv. VINCHI 81 cm. Problema mea e umatoarea, tv are sunet dar nu mai am imagine acum nu știu  unde să mă duc cu el la reparat daca ma puteti ajuta cu o adresa sau un nr de telefon, multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări