sesebe Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 In principiu este reparabil dar necesita mina si rabdare. Link spre comentariu
radiot Postat Februarie 28, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2017 image upload without registrationpost images 1 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Tv-ul are fisura in placa . Am patit si eu asa ceva. Depanarea nu este simpla se desface capacul si se reface toata zona fisurata, am reusit pe o placa SMD la un aparat Sony dupa 6 ore de munca. Metoda straparii se verifica continuitatea si unde este interrupt sa pune strap. E nevoie de lumina puternica albastruie si o lupa 50X. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Nu stiu cum ati reusit sa vedeti fisura in placa la rezolutia ai, eu nu vad decut urme de filet pe banda si probabil ceva traseie de banda intrerupte. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 (editat) Eu am patit pe un TV Sony chestia cu fisura, tot de la suruburi... acelasi efect / cauza este si asupra tv Vinchi si extrapoland la oricare altul (Panasonic etc). Sunt pline centrele de reparatii cu astfel de tv-uri cu fisura in placa... Editat Martie 3, 2017 de Cristian74 Link spre comentariu
Tudor Florin Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 Salut am si eu un smart tv. VINCHI 81 cm. Problema mea e umatoarea, tv are sunet dar nu mai am imagine acum nu știu unde să mă duc cu el la reparat daca ma puteti ajuta cu o adresa sau un nr de telefon, multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 Aveţi leduri întrerupte, puneţi un anunţ la secţiunea Bazar Servicii Electrojob şi poate găsiţi un coleg din Bucureşti care să vi le schimbe. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 Cel mai aproape la Otopeni ,gasiti adresa pe net .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum