Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UNI-T UT139C

yo9hmd

Postări Recomandate

...adica si frumoasa si desteapta,si devreme acasa.

Problema este ca la un moment dat tot trebuie sa te trezesti din visat......

Din punctul meu de vedere ori iti iei un TRUE RMS (si aici se poate discuta care este mai bun) ori daca nu orice alta chinezarie tot aia este.

Erorile de masura sint asa de mari in multe cazuri la unul non true RMS incit nici nu conteaza daca este unul de 10 lei sau unul de 200 lei.

Link spre comentariu

Eu m-am trezit de mult,si stiu ca oricat ai cauta,si oricate sfaturi ai asculta,nu exista aparatul perfect,exista doar aparatul perfect pt nevoile tale,dar asta nu inseamna ca va multumi pe toata lumea.

Link spre comentariu

Problema este ca la un moment dat tot trebuie sa te trezesti din visat......

Din punctul meu de vedere ori iti iei un TRUE RMS (si aici se poate discuta care este mai bun) ori daca nu orice alta chinezarie tot aia este.

Erorile de masura sint asa de mari in multe cazuri la unul non true RMS incit nici nu conteaza daca este unul de 10 lei sau unul de 200 lei.

Parca astea ieftine "true-rms" sunt mai cu mot , tot inutile sunt.

Eu am UT-61E, aparativ cu "true-rms" cica ( are AD737 sau echivalentul facut de chinezi in interior ) dar nici vorba sa poti masura cu el 6,3V pe filamentul tubului ( ca tot a venit vorba ) arata vreo 4V si ceva, masoara "corect doar pana pe la vreo 400Hz ( daca o fi masurand si acolo ).

Si in final ce utilitate are un true-rms ieftin ? Doar asa ca scrie pe carcasa ? La priza e 50HZ, dar orice jaf indica cum trebuie, poate doar sa masori UPS-uri si invertoare cu 220V la iesire cu unda sinusoidala modificata si cam atat.

Link spre comentariu

OK, greseala mea, merge pana la 1Khz, asta nu schimba cu nimic ce am sustinut mai devreme. La ce ar putea fi util un astfel de aparat "true-rms" ca nu prea ai ce masura pana la 1Khz in practica. ( si astia cu crest factor mic si fara DC suprapus peste semnal, ca iar arata balarii)

Eu cred ca astea sunt jucarii, tot osciloscopul e baza daca vrei sa masori valoarea RMS cu precizie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări