myshyk Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Poate cineva sa-mi explice cum functioneaza, principial, un TV retroproiector de genul: Nu ma intereseaza decat la modul general, nu cu prea multe amanunte. Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 (editat) Nu cunosc modelul asta dar exista doua tipuri de retroproiectoare.Cele mai vechi cu 3 cinescoape (unul pe fiecare culoare) si cele mai noi pe principiul videoproiectorului adica un ecran LCD mic si o lampa (Samsung facea asa ceva parca) Editat Februarie 19, 2017 de gymy Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 ...cel din imagine se pare ca este modelul cu 3 lampi, ...pentru fiecare componenta RGB, cate una, bineinteles cu circuite aferente pentru fiecare, tensiunea FIT cu distribuitor ptr. fiecare , alim.filament , etaj amplificare video separat, etc....in rest este un sasiu tv cat se poate de normal, dar foarte greu de depanat din cauza dimensiunilor. Am avut anul trecut un Thomson, era cat un sifonier cu 3 usi, nu vreau sa mai vad asa ceva!!! Despre sistemul de proiectie pe suprafata tip oglinda (cu imagine intoarsa) si reglare convergenta, cred ca se gasesc tutoriale pe Youtube ! Link spre comentariu
myshyk Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Multumesc pentru raspunsuri. Oricum, imaginea la cel pe care l-am vazut, era excelenta, mult mai buna decat la LCD/LED/Plasme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum