Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu TCA5500

habarnam

Postări Recomandate

Am facut schema cu tca5500, dar NU VREA SA FUNCTIONEZE.

Am modificat schema de la http://www.tehnic.go.ro/ton.htm in sensul ca in locul pot de Vol/Bal am pus doua divizoare rezistive. L-am alimentat, i-am dat semnal, semnalul "trece", dar indiferent de pozitia pot Joase/Inalte, in boxe se aude acelasi drac.

M-am chinuit vreo 3 ore, am verificat sa nu am lipituri resi etc, dar nimic.

Daca s-a mai lovit cineva de asa ceva, sau are idee despre ce e vorba, il rog sa ma ajute si pe mine.

Datasheet-ul circuitului nu l-am gasit nicaieri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bujor Stefan

2

• habarnam

2

Top autori în acest subiect

Incearca si tu intai cu potentiometre, si apoi fa-i modificarile necesare cu divizoarele rezistive.Eu am avut niste probleme de genul asta cu TDA1524 din cauza calitatii proaste a potentiometrilor. Dupa ce i-ai montat, mai verifica-i pe toti odata, incat nu mai poate face contact intre lamela de contact (pe care o lipesti de fir sau direct de placa) si traseul rezistiv din potentiometru.

Link spre comentariu

am rezolvat problema. Era un condensator intrerupt?????????????e prima data cand vad asa ceva :shock: Acum am alta problema: bucle de masa cate incape. Incerc sa le rezolv...Mersi oricum de indicatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări