habarnam Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 Am facut schema cu tca5500, dar NU VREA SA FUNCTIONEZE. Am modificat schema de la http://www.tehnic.go.ro/ton.htm in sensul ca in locul pot de Vol/Bal am pus doua divizoare rezistive. L-am alimentat, i-am dat semnal, semnalul "trece", dar indiferent de pozitia pot Joase/Inalte, in boxe se aude acelasi drac. M-am chinuit vreo 3 ore, am verificat sa nu am lipituri resi etc, dar nimic. Daca s-a mai lovit cineva de asa ceva, sau are idee despre ce e vorba, il rog sa ma ajute si pe mine. Datasheet-ul circuitului nu l-am gasit nicaieri. Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Decembrie 22, 2004 Partajează Postat Decembrie 22, 2004 Incearca si tu intai cu potentiometre, si apoi fa-i modificarile necesare cu divizoarele rezistive.Eu am avut niste probleme de genul asta cu TDA1524 din cauza calitatii proaste a potentiometrilor. Dupa ce i-ai montat, mai verifica-i pe toti odata, incat nu mai poate face contact intre lamela de contact (pe care o lipesti de fir sau direct de placa) si traseul rezistiv din potentiometru. Link spre comentariu
habarnam Postat Decembrie 22, 2004 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2004 am rezolvat problema. Era un condensator intrerupt?????????????e prima data cand vad asa ceva :shock: Acum am alta problema: bucle de masa cate incape. Incerc sa le rezolv...Mersi oricum de indicatie. Link spre comentariu
Vizitator makabudu Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 pentru Vasile: poti sa-mi dai mie fisierul cu cablajul de la tca5500 in eagle sau in ce l-ai realizat. sau oricine care l-a realizat..mersi mult Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 Eu am facut cablajul ala, din pacate nu mai cred ca il am pentru ca odata am formatat hardul si sa dus :lol: Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Decembrie 23, 2004 Partajează Postat Decembrie 23, 2004 Mda, uitasem, si eu nu am avut odata inalte pe un canal din cauza unui condensator ceramic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum