Florian Ciobanu Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 (editat) wil85 a mea cand se opera ininte de a termina programul dar nu dadea eroare a avut carbunii terminati, am scris si eu dump-ul pe alta placa ca tot o aveam "defecta" si a facut la fel pana m-am atins de motor si m-am murdarit de praf de carbuni ,vroiam sa verific sonda de temperatura, am verificat, in seara aia , am taiat firele de la carbuni si a mers, cumparat carbuni si are 3 ani de atunci Editat Februarie 22, 2017 de Florian Ciobanu Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 ce sa zic , ce am citit pe aici si nu numai , cam 90 % erau periile asta e , cand se ivesc probleme , cerem ajutor aici , si primim multumiri !!! Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 cu placere Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2017 o alta problema la aceasta placa a spalat cu masina cu apa rece , programul derulat complet a pus program cu apa calda , isi ia apa , roteste stanga dreapta cand sa cupleze rezistenta de incalzire, nu mai face nimic , rezistenta nu e intrerupta , zice el , a masurat-o nu trebuia sa afiseze ceva eroare pe panou ? la el nimic cu rosu poza atasata cu releele 1 presostat 3 rezistenta de incalzire 2 si 4 actionare motor e bine asa ? Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 Tot trecerile sant de vina,Intrerupt traseul de la ULN la releu. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2017 OK configuratia cu releele sunt bune , cum e notat de mine ? placa nu e la mine Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 releul notat de mine nr 3 masurat pe placa , bobina in scurt , nu stiu cum dar inainte nu era am scos releul si e bun , pe placa tot scurt traseul duce la ULN2003 si intre pin 9 si 13 scurt am gasit o trecere pe placa intrerupta atasez poza Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 am rezolvat problema cu inlociurea ULN2003 (din recuperari ) si strap pe trecerea intrerupta acum functioneaza normal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum