Florinel TV Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 dupa dezarhivare , pare ....la fel 2kb deci merge cu dip pus pe placa si smd inlaturat ? Ma scuzi am gresit cu dumpul uite descarca de aici din nou https://www.xfile.ro/OkvNAWU Si da merge cu dip si smd scos din cablaj nu am putut downloada..... dar cred ca e acelas pe care il am si eu , dupa terminatie se poate verifica ? Vezi ca dumpul ce lai pus aici este pentru indesit W105EX si este cu memorie cred ca 24c08 sau 24c16 acesta ce lam pus ultimul este pentru a ta indesit WIL105EX cu memorie 24C64 Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 mda.... e diferenta.....are 8kb o sa incerc maine cu releele si dupa aceea dump-ul original multumiri... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Cred că ai luat-o într-o ordine total aiurea, prima dată verifici ce e mai simplu, adică releele. Sunt componente cu o uzură inevitabilă, dat fiind faptul că au contacte mobile. După ce verifici releele, te apuci să umbli în dump....nu invers. Mașina folosește două relee pentru a comuta sensul de rotație. Pune măcar câte un led indicator și o rezistență de 470 Ohmi în paralel cu fiecare bobină a celor două relee de sens, te vei convinge măcar dacă sunt comandate de controller.Eu asta am făcut atunci când am suspectat faptul că există comenzi contradictorii, am observat astfel că cele două relee erau comandate la un moment dat simultan. Asta era contrar oricărei logici, motorul neputând funcționa și placa semnaliza eroare. Unele controllere comandă releele printr-o arie tranzistorizată, gen ULN2003, cum e și cazul de față. Nu strică să o verifici nici pe ea, se mai defectează uneori....și nu ajunge comanda la un releu. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2017 mda asa este , dar presupune sa ma duc la fata locului sa constat daca sunt comandate releele cum trebe normal ca prima data verific pe placa ce este de verificat contacte imperfecte ,condensatorii cu LC-M , releele daca sunt bune la contact .... in fine.... dupa cele mentionate mai sus cu verificarile , am pus soclu dip si am dezlipit smd am avut 2 memorii noi si am scris cele 2 dump-ri postate aici primul dump , dadea eroare la Led 1 , 2 si 4 al doilea dump a mers din prima ! banui ca e ultimul dump postat a fost bun Multumesc pentru informatii si de dump ! Link spre comentariu
ervinen Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Cum adica "cu smd alaturat"? Scoateti smd-ul, puneti soclu la dip si folositi dip pana rezolvati cu softul. Va atasez un bin cules de mine, 100% bun. Scrieti memoria pe 16 biti. WIL105X EX_ok.rar Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Pai nu așa am făcut ?am dezlipit smd și am pus soclu dip deja mă gândeam sa pun tot smdsa nu fie problema cu soclu din cauza trepidatiilor Link spre comentariu
ervinen Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Pai nu așa am făcut ?am dezlipit smd și am pus soclu dipdeja mă gândeam sa pun tot smdsa nu fie problema cu socludin cauza trepidatiilor Valeu doamne!! Probleme cu soclu de la trepidatii? Daca masina merge, lipiti dip-ul direct in placa (ca sa scapati de problemele de la trepidatii ) Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 Da,și așa se poate....Am pus soclu provizoriu pentru a încercadiferite dump-ri....dar dacă merge așa , așa moare deocamdată mulțumesc pentru dumpEu am scris pe 8 biti Link spre comentariu
gymy Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 La modelul asta de placa am gasit o trecere intrerupta iar motorul se invartea doar in stinga.Cand trebuia sa invirta spre dreapta facea pauza.Asa ca verificati trecerile de pe o parte pe alta mai ales in zona releelor. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 21, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2017 Dar la mine se învârtea doar stânga fără pauza adică incontinuu cum se vede a fost un dump noudeocamdată așa pare.... Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 @ervinen , am dezarhivat dump-ul salvat de tine are doar 2kb , cel pe care l-am programat a fost 8kb si cel salvat pe pe placa ' defecta ' avea tot 8kb e compatibil ? atasez pe cel salvat de pe placa mea nu ma pricep care sunt diferentele.... Salvat....defect.rar Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 @ervinen , am dezarhivat dump-ul salvat de tine are doar 2kb , cel pe care l-am programat a fost 8kb si cel salvat pe pe placa ' defecta ' avea tot 8kb e compatibil ? atasez pe cel salvat de pe placa mea nu ma pricep care sunt diferentele.... Dumpul colegului @ervinen este de aceiasi marime , uite lam schimbat in bin si are 8kb WIL105X EX ok rar Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 mda .....dar iara nu ma lasa download-ul..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 https://www.xfile.ro/KtJr86F nustiu de ce nu te lasa pe tine sa descarci pe acel sait ca la toti membri merge Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 ok pe asta a mers pe celalalt imi arata ceva dame....tunate.....pe langa dump multumesc off topic anul trecut , tot un amic avea probleme cu will85 eu fiind nepriceput , neinteresat pe domeniu , ca si acum , prima oara am scris acum un dump , e simplu..... am intrebat cum e cu masina ? el...in loc sa dau 350 lei pe placa ....am cumparat alta masina de spalat.... pricina , hiberneaza in beci puteam sa-l ajut , daca era din eeprom dar ce mai retin , mergea programul dar nu pina in capat pacat ca nu m-am interesat mai detaliat aici acum , cu modelul acesta , parca am fost impins..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum