GanMark Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Am de la un prieten o placa de comanda , de la o masina de spalat cu defectiunea din titlu dupa programare totul e ok , dar cand incepe programul de spalare , merge continuu rotirea cuvei doar in stanga a verificat cam toate pe masina si zice ca placa e de vina placa arata ok , dupa documentare pe net , parca e memoria dusa / alterata cum zic altii..... mai multe informatii acum nu prea pot da am intrebat ce LED-ri afiseaza , dar acum placa este la mine si nu mai stie cpu - 6433662co1h memoria 24c64w6 am cules ceva dump-ri de pe net , dar sa fie din memoria problema ? langa memoria smd , are loc si de soclu dip sa dezlipesc smd de pe placa si sa pun dip la locul unde este marcat pe placa ? am incercat acum sa progragmez un eeprom cu openprog si a mers....un 24c64a ( prima data ) si ceva poze... Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 verifica si releele, dupa cate stiu modelul asta inverseaza tensiunea pe rotor ca sa schimbe sensul Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 ok.... am sa verific..... o poza si cu eticheta de pe capacul placii multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Uite inca un dump probeaza si te dumeresti daca problema este din soft Indesit WIL105EX 24C64 rar Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 nu am putut downloada..... dar cred ca e acelas pe care il am si eu , dupa terminatie se poate verifica ? Indesit W105EX.rar Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 nu am putut downloada..... dar cred ca e acelas pe care il am si eu , dupa terminatie se poate verifica ? Nu este la fel , difera total + de asta al tau are doar 4kb si al meu are 8kb Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 am inteles.... nu am putut compara daca nu am putut downloada.....imi da blocaj de smart screen off topic ... pe 8 sau 16 biti se programeaza ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 002: The currently selected:AT24C64, capacity: 64Kbits, 8Kbytes. Ce programator folosestii? Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 openprog... la device imi arata doar 2464.... e prima oara cu ...eeprom....de programat de aceea intreb.... cum am mai intrebat , scot smd si pun dip ? aferent locului mentinat pe placa.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 (editat) https://www.xfile.ro/8rtI62H Da se programeaza pe 16bitz , poti pune si dip daca ai memorie monteaza un soclu si pui memorie normala , mai intii verifica daca sunt pinii exact ca la smd Editat Februarie 17, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 multumesc.... sa incerc si releele inca nu am avut timp acum inca cu documentarea , programarea...in viitor adica maine ....practica Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 https://www.xfile.ro/8rtI62H Ai putut descarca de aici? ca am incarcat dumpul aici Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 da , cu multumesc..... Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Pini sunt la fel, si eu am pus dip in loc de smd la wil85, placile sunt identice Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 (editat) dupa dezarhivare , pare ....la fel 2kb deci merge cu dip pus pe placa si smd inlaturat ? Editat Februarie 17, 2017 de GanMark Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum