iulian_2233 Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 (editat) Buna seara domnilor.Am un tv lcd United model ltv 26w50 care este echipat cu un display lc260w01 (a5)(k8).Acesta are sonor raspunde la Comenzile de la telecomanda dar afiseaza niste dungi late pe vertical . Eu suspectez ca ar fi de vina displayul si as vrea sa il inlocuiesc Am gasit un display care are ca si serie lc260w01(a5)(k2) si a vrea sa stiu daca il pot folosi pe acesta Editat Februarie 17, 2017 de iulian_2233 Link spre comentariu
Deann Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Sigur dispaly defect! Chiar am si eu unul pe masa, la fel. Observ ca la noi se tine in secret remedierea acestui tip de display. Ma rog, nu-si au rost comentariile! Cu studiu in amanunt si cu ceva ajutor de aici (http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=261337&highlight=lc260w) poate se rezolva... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Sigur dispaly defect! Chiar am si eu unul pe masa, la fel. Observ ca la noi se tine in secret remedierea acestui tip de display. Ma rog, nu-si au rost comentariile! Cu studiu in amanunt si cu ceva ajutor de aici (http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=261337&highlight=lc260w) poate se rezolva... Displayul are drivere laterale externe?, daca da, postati aici seria de pe unul din driverele laterale. Link spre comentariu
Deann Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Displayul are drivere laterale externe?, daca da, postati aici seria de pe unul din driverele laterale. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Din pacate nu despre acea serie e vorba, are o serie cu litere si cifre foarte mici....ceva in genul din imagine.... Link spre comentariu
Deann Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Din pacate nu despre acea serie e vorba, are o serie cu litere si cifre foarte mici....ceva in genul din imagine.... Multumesc frumos, domn' Costica, multumesc si mult. mult respect pentru timpul acordat! Deja l-am montat, cu succes in operatiunea de a reinvia display-ul. Erau benzile dezlipite pe SD7 si SD9. Mii de scuze pentru domn' Iulian! Am intrat pe subiectul sau si-am dialogat pe "suferinta" mea. O sa deschid un nou subiect cu descrierea manoperei facute, cu poze si detalii. Pentru Iulian, posezi ambele display-uri? Am tot cautat ceva documentatie, dar greu de gasit! Banuiesc ca doresti sa cumperi acel display, lc260w01(a5)(k2). Daca-i asa si nu faci aceasta manopera pentru bani, te-as sfatui sa-ncerci sa-l repari pe cel original... si mila Domnului cat o sa tina. Sigur o sa-ntrebi, de ce anume? Pentru ca eu consider ca aceasta manopera nu se poate face pentru a castiga un ban! E clar ca astfel de defect o sa apara in timp si la celelalte driver-e... si atunci clientul o sa fie pagubit. Am observat ca unii, pe aici, chiar cer un pret enorm. Hmmm, halal oameni!!! Iulian, vino cu ceva poze, cu display-ul defect, cu imaginea, cu dungile pe verticala. Editat Februarie 20, 2017 de Deann Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 (editat) Voi reveni si cu poze cu acest display defect si cu acele dungi deocamdata este montat la locul lui pe sasiul televizorului si am masa ocupata cu altceva care este mai urgent Acest tv este al meu duar ce lam luat de la cineva care il tinea degeaba si vreau sa il fac pentru mine de aceea ma omor cu el oricum am vazut ca a disparut acel anunt in care gasisem acel displey despre care am intrebat daca este compatibil Acum nu imi ramane decat sa caut altul sa vad daca il voi gasi am vazut ca sunt foarte rare Editat Februarie 20, 2017 de iulian_2233 Link spre comentariu
Deann Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 La mine au fost dezlipite benzile la driver-ele SD7 si SD9, insemnate cu "X" in poza. Dispaly LC260W01(A5)(K8) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 La mine au fost dezlipite benzile la driver-ele SD7 si SD9, insemnate cu "X" in poza. Dispaly LC260W01(A5)(K8) Acum oricum ai rezolvat tv-ul, dar daca puneai o poza sau spuneai ca dungile verticale sint prezente doar pe o anumita portiune a displayului, atunci altul era raspunsul meu si bineinteles ca acest defect nu are nici o legatura cu driverele laterale.................... Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 (editat) La mine nu are imagine de loc .Daca este cablul lvds bagat aparniste linii subtiri colorate ,iar daca il scot din placa apar linii late in tonuri de gri Acele linii subtiri apar pe acele linii late care sunt in tonuri de gri Editat Februarie 22, 2017 de iulian_2233 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 La mine nu are imagine de loc .Daca este cablul lvds bagat aparniste linii subtiri colorate ,iar daca il scot din placa apar linii late in tonuri de gri Acele linii subtiri apar pe acele linii late care sunt in tonuri de gri De ce nu faci putin efort sa pui o poza...... Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Februarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2017 Am pe masa statia care nu ii dau de cap si nu am unde sa il desfac pe tv ca intru in cobflict cu nevasta Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 In caz de vrea cineva sa vanda un display compatibil cu cel in cauza sunt dispus sa il cumpar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum