Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

display compatibil tv lcd united

iulian_2233

Postări Recomandate

Buna seara domnilor.Am un tv lcd United model ltv 26w50 care este echipat cu un display lc260w01 (a5)(k8).Acesta are sonor raspunde la Comenzile de la telecomanda dar afiseaza niste dungi late pe vertical . Eu suspectez ca ar fi de vina displayul si as vrea sa il inlocuiesc Am gasit un display care are ca si serie lc260w01(a5)(k2) si a vrea sa stiu daca il pot folosi pe acesta

Editat de iulian_2233
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iulian_2233

5

• Deann

4

Sigur dispaly defect! Chiar am si eu unul pe masa, la fel. Observ ca la noi se tine in secret remedierea acestui tip de display. Ma rog, nu-si au rost comentariile! Cu studiu in amanunt si cu ceva ajutor de aici (http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=261337&highlight=lc260w) poate se rezolva...

Displayul are drivere laterale externe?, daca da, postati aici seria de pe unul din driverele laterale.

Link spre comentariu

Din pacate nu despre acea serie e vorba, are o serie cu litere si cifre foarte mici....ceva in genul din imagine....

Multumesc frumos, domn' Costica, multumesc si mult. mult respect pentru timpul acordat! Deja l-am montat, cu succes in operatiunea de a reinvia display-ul. Erau benzile dezlipite pe SD7 si SD9.

Mii de scuze pentru domn' Iulian! Am intrat pe subiectul sau si-am dialogat pe "suferinta" mea. O sa deschid un nou subiect cu descrierea manoperei facute, cu poze si detalii.

Pentru Iulian, posezi ambele display-uri? Am tot cautat ceva documentatie, dar greu de gasit!

Banuiesc ca doresti sa cumperi acel display, lc260w01(a5)(k2). Daca-i asa si nu faci aceasta manopera pentru bani, te-as sfatui sa-ncerci sa-l repari pe cel original... si mila Domnului cat o sa tina. Sigur o sa-ntrebi, de ce anume? Pentru ca eu consider ca aceasta manopera nu se poate face pentru a castiga un ban! E clar ca astfel de defect o sa apara in timp si la celelalte driver-e... si atunci clientul o sa fie pagubit. Am observat ca unii, pe aici, chiar cer un pret enorm. Hmmm, halal oameni!!!

Iulian, vino cu ceva poze, cu display-ul defect, cu imaginea, cu dungile pe verticala.

Editat de Deann
Link spre comentariu

Voi reveni si cu poze cu acest display defect si cu acele dungi deocamdata este montat la locul lui pe sasiul televizorului si am masa ocupata cu altceva care este mai urgent Acest tv este al meu duar ce lam luat de la cineva care il tinea degeaba si vreau sa il fac pentru mine de aceea ma omor cu el oricum am vazut ca a disparut acel anunt in care gasisem acel displey despre care am intrebat daca este compatibil Acum nu imi ramane decat sa caut altul sa vad daca il voi gasi am vazut ca sunt foarte rare

Editat de iulian_2233
Link spre comentariu

La mine au fost dezlipite benzile la driver-ele SD7 si SD9, insemnate cu "X" in poza.

Dispaly LC260W01(A5)(K8)

Acum oricum ai rezolvat tv-ul, dar daca puneai o poza sau spuneai ca dungile verticale sint prezente doar pe o anumita portiune a displayului, atunci altul era raspunsul meu si bineinteles ca acest defect nu are nici o legatura cu driverele laterale....................

Link spre comentariu

La mine nu are imagine de loc .Daca este cablul lvds bagat aparniste linii subtiri colorate ,iar daca il scot din placa apar linii late in tonuri de gri Acele linii subtiri apar pe acele linii late care sunt in tonuri de gri

Editat de iulian_2233
Link spre comentariu

La mine nu are imagine de loc .Daca este cablul lvds bagat aparniste linii subtiri colorate ,iar daca il scot din placa apar linii late in tonuri de gri Acele linii subtiri apar pe acele linii late care sunt in tonuri de gri

De ce nu faci putin efort sa pui o poza......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări