Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut reparatie sasiu radioreceptor Balada S582A in Brasov

Singureu

Postări Recomandate

Buna ziua, ca un incepator sa spunem mai mult electrician decat electronist am incercat sa readuc la viata un radio Balada, carcasa de lemn in lucru va iesi aproape cum era cand a iesit din fabrica, panza am achizitionat-o de aici de la domnul Viopa foarte frumos lucrata, dar unde e marea problema sasiul, partea electronica, nu am studiat inca problema sau defectul, inafara de problema mecanica ata scala rupta, radioul incearca sa emita ceva, oscilatorul functioneaza comutatorul de game pare putin obosit la prima privire cu toate ca clapele functioneaza bine. Oricum sa nu mai lungim vorba, caut un electronist daca e in Brasov, care ar putea sa repare acest sasiu bineinteles contra cost sau schimb, am ceva tuburi si noi si folosite dar toate functionale, sau daca nu si in alta localitate dar e putin mai dificil de ambalat doar sasiul pentru transport

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Singureu

4

• viopa

1

• QQme

1

• pavel 47

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări