Singureu Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Buna ziua, ca un incepator sa spunem mai mult electrician decat electronist am incercat sa readuc la viata un radio Balada, carcasa de lemn in lucru va iesi aproape cum era cand a iesit din fabrica, panza am achizitionat-o de aici de la domnul Viopa foarte frumos lucrata, dar unde e marea problema sasiul, partea electronica, nu am studiat inca problema sau defectul, inafara de problema mecanica ata scala rupta, radioul incearca sa emita ceva, oscilatorul functioneaza comutatorul de game pare putin obosit la prima privire cu toate ca clapele functioneaza bine. Oricum sa nu mai lungim vorba, caut un electronist daca e in Brasov, care ar putea sa repare acest sasiu bineinteles contra cost sau schimb, am ceva tuburi si noi si folosite dar toate functionale, sau daca nu si in alta localitate dar e putin mai dificil de ambalat doar sasiul pentru transport Va multumesc! Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Vedeti EBL-ul, e greu de gasit,dar se poate adapta alt tub+diode,verif. intii tens. de alim. electrolit.de filtraj sa nu se incalzeasca. Link spre comentariu
Singureu Postat Februarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2017 Multumesc de sfat, voi verifica... Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 As vrea sa vad cum arata sasiul deasupra si sub sasiu , in zona bobinelor de la comutator apoi vedem daca putem rezolva si aceasta problema. Link spre comentariu
Singureu Postat Februarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2017 Va voi trimite niste fotografii Link spre comentariu
Singureu Postat Februarie 20, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2017 V-am atasat niste fotografii in mail, sa-mi spuneti daca se vad? Link spre comentariu
pavel 47 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 buna,am EBL 21 nou,daca te ajuta. Link spre comentariu
Vizitator Tarhon MihaiAdrian Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Am eu un radio balada daca va intereseaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate