vulpoiu Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Da domnule dani502017 daca ne luam ca ar fi posibil mai bine nu posata...ca atit am frecat acea memorie ca cred ca nu mai poate fi functionala plus ca nu mai suporta nici imprimantul placii.Toti suntem destepti pana la faptul implinit,Cu ce am gresit ca am rescris aceasta memorie 25q80bv de peste 7 ori? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Acesta de la ,, koko '' l-ati pus ?? ONLINE Koko Membru Membri 610 posts Locatie:Viena Posted Today, 10:57 AM Dumpul aici . Attached Files 17MB60-3.1.rar 213.7KB 1 downloads Link spre comentariu
yokoono Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Atata timp cat placa de baza are circuitele exfoliate, rupte de la lipit, dezlipit.... Gastele lui Izick (asa se scrie ?) s-au imbolnavit. Da-le aspirine zice Strul (asa se scrie?). Le-am dat dar tot au murit 10. Da-le piramidoane. Le-am dat si au mai murit 10. Da-le algocalmin. Le-am dat dar au murit toate. Pacat ca nu mai ai gaste caci eu mai aveam sfaturi. 2 Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Da domnule dani502017 daca ne luam ca ar fi posibil mai bine nu posata...ca atit am frecat acea memorie ca cred ca nu mai poate fi functionala plus ca nu mai suporta nici imprimantul placii.Toti suntem destepti pana la faptul implinit,Cu ce am gresit ca am rescris aceasta memorie 25q80bv de peste 7 ori? Sanatate permanenta ! D-le Vulpoiu nu era nevoie s-o lipiti/dezlipiti de atatea ori.Puteati cumpara o memorie DIP8 si un soclu de la care legati fire subtiri pe placa.Cand gaseati softul potrivit il scriati in cea smd , nu eu am inventat asta de la colegi o stiu.... Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 yokoono mai inebunit ... iau in considerare postul dan-a2 rescriu memoria cu bin primit,si culmea va mai deranjez cu rezultatul.Asa imi santeti de dragi,eu chiar vreau sa rezolv promlema mea daca se poate. Da domnule surubarila stiam si acest lucru ca lam facut pe 24xxx,si eu am stocate in PC anumite dumpuri,dar daca nu coincide cu anumite placi de baza nu le postez.Incearca cu acest dump poate merge,ce inseamna asta?? ma pui in dilema! pune un rezistor de 100 ohmi inloc de 200 ohmi.Niciodata...cam asa suna!! Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Sa ajuns la o discutie mult mai ampla,cu ce am gresit ca mam autocriticat?.Poate nu ati citit toate posturile,dar eu nu mam luat de nimeni decat de mine personal.Chiar nu stiu de ce vati luat de mine,totusi prin rautatea unora eu tot va apreciez ca poate ati contribuit la inprospatarea memorii personale.Oricum va multumesc si cu critici si cu ajutor:pana la urma cine sunt eu sa revolutionez electronica moderna...!! Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 9, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2017 Domnilor postaci acum ma iau eu de dumneavoastra,Eu sunt ala CURENTATUL cautatima la 112.Daca vam cerut ajutorul nu inseamna sa faceti caterinca pe aici ca nu este Facebook.Stima si respect pentru colegii care au vrut sa ma ajute si au avut decenta care trebuie.Nu jonglati cu vorbele ca sunt satul de inamici foarte destepti.Post inchis .... Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 <a href="http://www.filehost.ro/3172546561/17314_TOSHIBA_22DL833_rar/">17314_TOSHIBA_22DL833_rar</a> Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum