vulpoiu Postat Februarie 25, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2017 Am sa incerc si cu o memorie goala pana achizitionez acea interfata pentru 25xxx.Nu stiu daca o montez se va autorescrie,dar totusi astep de la dumneavoastra un bin pentru acest model de tv.Toate cele bune din partea mea.!! Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 1, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2017 In sfarsit miam procurat un programator memorii flash si eprom CH341A,am facut si un test si rezultatul este ca lucreaza bine.Placa de baza 17MB60-3.1 identica cu cea postata prima de d-nul leoncris.Prin bunavointa dumneavoastra,am nevoie de un dump sa rescriu memoria.Multumesc anticipat.!! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Le ai in ... #10 Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 D-le leoncris puteti sa ma criticati chiar suport si o mica injuratura,dar nu inteleg ultimul post ca raspuns.Le ai in ... #10.In decursul anterior eu am primit de la d-tra indrumari si au fost de bun augur.Invat foarete repede,doar ca nu am contact frecvent cu electronica.Am o varsta dar ma pasioneaza in continuarie.Astept un raspuns favorabil din partea d-tra daca se poate.Toate cele bune de la mine si stima.! Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Am inteles ca pana la urma postul meu ca rezultat final este inchis.Daca sunt necunoscator si nu vreti sa dati o mana de ajutor,va rog insistent ca unii dintre moderatori sa ne scrieti clar ca nu se poate,sau nu doriti.Sau puteti sami inchideti topicul.Chiar nu mai inteleg,acest forum este pentru afaceri,sau pentru a ne ajuta reciproc. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/toshiba/22dl833r/238-1-0-17314 http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/toshiba/toshiba_32dl833r_shassi_main_board_shassi_17mb60_3_1_proshivka_dvd_majn_sr_djk1389j_tv_v2_4/238-1-0-25233 ambele erau postate de leoncris in acest topic pozitia 10 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 D-le leoncris puteti sa ma criticati chiar suport si o mica injuratura,dar nu inteleg ultimul post ca raspuns.Le ai in ... #10.In decursul anterior eu am primit de la d-tra indrumari si au fost de bun augur.Invat foarete repede,doar ca nu am contact frecvent cu electronica.Am o varsta dar ma pasioneaza in continuarie.Astept un raspuns favorabil din partea d-tra daca se poate.Toate cele bune de la mine si stima.! #10 inseamna pozitia nr postari , in dreptul numelui in partea dreapta este trecut nr postari http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/toshiba/22dl833r/238-1-0-17314 http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/toshiba/toshiba_32dl833r_shassi_main_board_shassi_17mb60_3_1_proshivka_dvd_majn_sr_djk1389j_tv_v2_4/238-1-0-25233 ambele erau postate de leoncris in acest topic pozitia 10 Colegu nu cred ca are cont pe remont Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Sigur nu are si cred ca un dump bun pentru boardul si display-ul lui e asta . http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/dantax_19led500dc_shassi_main_board_17mb60_3_1/248-1-0-27196 Am incercat sa-l scot , dar rusul vrea sa validez adresa de mail pentru download ...(Ip diferit) , iar acum sunt pe laptopul de acasa ,care e doar de divertisment si nu are mailuri , cache-uri ,binare , scheme si stres . Voi posta maine de la lucru , daca nu-l scoate cineva pana atunci . Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Poate sunt un pic mai redus fata de D-tra,ce inseamna pentru un necunascator #10 plus ca ma dirijeaza pe un siteu RUSESC. Eu vam cerut ajutorul nu sa ma puneti sa invat limba RUSA. Eu sunt ROMAN si nu stiu daca este explicit pentru mine 7 limbi de pe unde putem lua date.Va rog sa ma scuzati. Multumesc pentru bunavointa Koko Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) #10 inseamna postarea numarul 10 , sau al zece-lea raspuns din sirul de raspunsuri la problema dumneatale . O sa va postez dumpul maine . Aveti rabdare . Editat Aprilie 7, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 7, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Am dedus ca pe aici nu se poate sa primesti indicatii macar,eu daca am doi lei unul il dau la un nevoias,este o indrumare virtuala si nu va ia nimeni afacerea.Viata este ciudat a,asa ca renunt la serviciile dumneavoastra si tv meu merge la reciclare.Va multumesc la toti care ati avut bunavointa sa ma ajutati.Si nu uitati...aici se ajuta nu se critica,ca nimeni nu sa nascut invatat... Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Deci,in primul rand de cand ai deschis acest topic cu problema ta toti cei care ti-au raspuns au incercat sa te ajute ,Problema este ca dumneata ori nu intelegi ce vorbim ori nu ai notiuni de depanare tv.Aici pe acest forum toti ne ajutam intre noi fara absolut nici un interes si nu avem secrete nu se imbogateste nimeni si nici nu pierde nimeni.Daca ai citi postarile de pe acest forum ai deduce si singur ce comunitate suntem aici si chiar am ajutat oameni fara absolut nici o pretentie.totul e sa explici problema ta si sa ai ceva notiuni de electronica si nu in ultimul rand sa intrebi ce si cum se face si vei fi indrumat . In ultimile postari doar ne-ai acuzat de tot felul de chestii in ciuda faptului ca ai fost indrumat ce sa faci dar ai tinut-o sus si tare ca doar criticam si nu ajutam cand puteai sa spui frumos ca esti pe dinafara si nu stii cum sa faci ,era atat de greu sa intrebi? te-ai concentrat mai mult pe critici decat sa pui capul la contributie si sa rezolvi problema iar daca ai sta mai mult pe acest forum ai invata si singur anumite lucruri !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Deci dupa cum spune omul nu este de meserie , toti colegi lau ajutat cu cit au putut si nu am vazut absolut nici o critica asupra dumnealui , daca nu este de meserie mai bine il duce la un service sau il arunca dupa cum a spus decit sa se mai curenteze prin tv si doamne fereste sa mai pateasca si altele ca destul este grea viata pentru uni , eu il ajutam gratis daca era pe linga mine Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Dumpul aici . 17MB60-3.1.rar Link spre comentariu
vulpoiu Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 D-le Harhas Florin eu am facut cursul de depanator tv pe lampi si tranzistori in anul 1986,si ma bucur ca am ajuns pana a scrie o memorie EPROM sau FLESH si chiar nu ma curentez.Daca vreau un procgram bin,nu cred ca se gaseste in colt la magazin.Pe vremuri dupa revolutie imediat,am depanat televizoare color pe lampi aduse din GERMANIA,ascult??? Multumesc colegilor care mia trimis indrumari pentru rezolvare. Apropo,din politica siteului zice asa: nu folositi cuvinte prescurtate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum