Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Orion lcd PIF22-DLED imagine fantoma

attilaa0

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

5

• iuliantv

1

• dan cod

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E defect de traseu catre driverul lateral, tipic la acest panel, de obicei trebuie dublat traseul VDDG_FLK, dar poate sa fie si alt traseu defect daca ai noroc sa nu fie traseul VDDG_FLK cel cu probleme, atunci mai mult ca sigur il rezolvi, iar daca este VDDG_FLK cu probleme, treaba e mai complicata, ca nu exista pad pe driver, trebuie curatat traseul si lipita sirma pe el. Acest traseu avind grosimea de 100 microni(0,1mm), trebuie folosita sirma emailata de 50 microni(0,05mm), fiind mai subtire decit grosimea traseului se lipeste mai bine si riscam mai putin distrugerea traseului....Daca te incumeti sa-l repari iti mai dau detalii, ultimul facut de mine are vre-o doua saptamani la care am facut si niste poze, cu lipiturile.....

https://files.fm/u/gf96q46c#_

post-237484-0-32258500-1487350450_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Va multumesc pentru informatii si am mai gasit ceva si in revista Service tv nr 7 despre acest display se pare ca traseele sunt de vina ,voi incerca sa refac traseele si revin cu rezultatul.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru informatii si am mai gasit ceva si in revista Service tv nr 7 despre acest display se pare ca traseele sunt de vina ,voi incerca sa refac traseele si revin cu rezultatul.

Revin cu o informatie, traseul VDDG_FLK intrerupt, am intilnit cel mai des la CLAA215FA cu terminatia 03S si 04S, al tau ce terminatie are?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Al meu este 215FA04S2C si daca puteti da detalii ,poze unde se lipesc traseele.In revista service este ceva asemanator dar nu ma descurc.Pe pad am citit HX8657B.Va multumesc!

Este cumva acesta din poza?VDDG FLK intrerupt.

post-183806-0-87486800-1487593710_thumb.jpg

Editat de attilaa0
Link spre comentariu

Trebuia sa-mi dau seama din titlul topicului, ca displayul tau e led si are driver HX8657B, la driverul asta e mai avantajos de 1000 de ori ca traseul cu pricina VDDG_FLK(VGH) are pad pe folie.....iti trimit niste poze unde trebuie lipit firul....dubleaza intii acel traseu si vezi daca ai imagine corecta....

https://files.fm/u/2z8rbtxp#_

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator PETRESCU

Salut.am un monitor orion cu aceeasi problema ca a lui attilla0.traseul VDDG_FLK masurat ohmetric imi arata continuitate.precizez ca nu am schema shi ca nu am mai pus mina pe vreun televizor sa-l repar de ceva vreme..daca ma puteti ajuta cu ceva detalii,va multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări