Vizitator arhi45 Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 buna seara, Am gasit undeva pe web aceasta schema, care mi se pare foarte interesanta.as vrea s-o incerc. dar mi se pare cam sumara. Va rog frumos: un cunoscator, cineva cu experienta, ar putea sa-mi dea o opinie competenta? Ar functiona?Va multumesc frumos Link spre comentariu
Kosmin Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 daca vrei pune si linku, poate da mai multe detalii acolo... Link spre comentariu
Vizitator arhi45 Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Problema este TOCMAI ca nu mai gasesc situl. (Mai am fisierul cu alimentatorul, dar nu mi se pare important acum). Era un site de genul PTsoundlab, sau belgian. Cu "ampli EL 84 push pull hybride" nu iese nimic pe google.In aceeasi zi am gasit alta schema pe care o atasez, pe acelasi principiu.Pe asta nu am cautat-o din nou, dar cred ca ar fi mai simplu de gasit, numelemacauly e mai rar, cred.Comentarii la prima schema m-ar interesa, e mai simpla Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=15103 ,vezi discutiile de aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum