Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv buntz model ctv2121, sasiu bz-21p02b

damian_sandel68

Postări Recomandate

Buna ziua, Va rog, ajutati-ma cu schema tv-ului de mai sus. Am cautat pe google si nu gasesc. Are sursa cu tz si multifunctional tda 11105 ps v3 3. Poate capat si un dump bun. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• damian_sandel68

4

• Florinel TV

3

• dan-a2

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Nu ma ajuta cu nimic , dle dan, unde ma-ti trimis sa caut! Poate ma ajuta cineva cu un dump verificat tda11105ps v3 3. Am vrut sa rescriu memoria, cu care pleca din stby tv-ul, fara sa salvez continutul vechi! O mare greseala din partea mea! Am tot incercat mai multe dump uri gasite, dar nu merge . Va multumesc.

Link spre comentariu

D-lor, Imi cer mii de scuze pentru deranjul dv, pentru promptitudine, vina a fost a mea. Am montat un soclu pentru memorie si intre pinii sda-scl a ramas o urma de cositor care nu o vedeam cu ochiul liber. Abia cu ohmetrul am depistat neregula! Ma multumeam sa controlez tensiunea pe pinul 8, care era prezenta.

Daca tot am produs acest deranj, spuneti-mi cum pot proceda sa scot afisarea pe ecran FACTORY. Am vrut sa intru in meniu service sa ajustez imaginea pe verticala. Nu am telec. originala! Va multumesc inca odata cu toate scuzele mele.

Link spre comentariu

Daca nu ai tel. originala cred ca este greu de scos din service tv , dar incearca cu meniu 6483 de mai multe ori pina iese din service , si posteaza dumpul original poate mai are nevoie cineva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări