zainea Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 am o problema.Cand intru in start nu imi apare run.De la ce poate fi sau daca mai exista o modalitate de a intra in run? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Spune si ce sistem de operare folosesti. Link spre comentariu
hugo Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Control Panel/Taskbar and Start Menu Properties/Start Menu/Customize/Run Command :drinkers: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Spune si ce sistem de operare folosesti.cred ca BeOS!!! sau FreeDOS!!! sau altceva ce n-are nici un "run"... Link spre comentariu
zainea Postat Mai 8, 2007 Autor Partajează Postat Mai 8, 2007 microsoft windows xp professional version 2002 service pack 2 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Control Panel/Taskbar and Start Menu Properties/Start Menu/Customize/Run Command :drinkers:nimic de adaugat!!! Link spre comentariu
fulmoon Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Dezarhiveaza atasamentul si importa fisierul (dublu click). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum